Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoinformowana 00009

Tetralysal a tabletki anty

Polecane posty

od 4 miesiecy przyjumje lek na tradzik Tetralysal czy w zwiazku z tym moge zaczac przyjmowac tabletki anty? z jednej strony chcialabym w koncu pozbyc sie tradziku a z drugiej potzrebuje lepszego zabezpieczenia niz prezerwatywa. boje sie o swoja watrobe.. jak ona to przetrzyma! Czy ktoras z was stosuje oba te specyfiki na raz??

Gość fweijoweewfewfiojew
wydaje mi sie ze nie powinnaś. moze pomysl nad jakimis globulkami albo plastrami , tez biore tetralysal i to jest dosc mocny lek , wiec wątroba mogła by tego nie wytrzymać. powinnaś z resztą spytac lekarza .

niedlugo bede u lekarza to sie dokladnie spytam. narazie napisalam tu ;) a te plasterki to pewne sa?? jakos nie potrafie sobie wyobrazic tej metody antykoncepcji!

Ja brałam Unidox a teraz biore Tetralysal, na pierwszej wizycie u dermatologa powiedziałam mu i pokazałam jakie tabletki zazywam i powiedział ze nie ma zadnych przeszków, ale powinnas sie spytac swojego lekarza

o kurcze nadziejko dałaś mi nadzieje :D

Cała przyjemnosc po mojej stronie, ale pamietaj ze zazywajac antybiotyk tabletki anty nie sa juz tak pewne, dlatego gdy zaczelam brac antybiotyk, uznalismy z chłopakiem ze bedzie uwazał. Bo wczesniej gdy brałam tylko tabletki anty nie ograniczalismy sie w niczym ze tak powiem :P A najlepiej zrobisz jak porozmawiasz na ten temat z dermatologiem i ginekologiem, pokazesz im jakie leki bierzesz, ja tak zrobiłam! pOZDRAWIAM SERDECZNIE