Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cke

tabletki-krwawienie z odstsawienia,a mimo wszystko ciąża?

Polecane posty

Gość cke

czy jest to możliwe? tabletki biorę w miarę regularnie (2-3h opóźnienia najwyżej). Stosunki bardzo rzadko(ok 4-6 na miesiąc), krwawienie miałam..skąpe odkąd biorę tabletki(yasminelle 7 miesiąc). czy możliwe jest ze mimo krwawienia moge byc w ciąży?..od okresu stosunkow nie mialam

Gość rolla
Jest możliwe, że będąc w ciąży kobieta ma krwawienie przypominające okres. Żeby pozbyć się wątpliwości zrób test i tyle.

Gość rolla
A tak kwoli ścisłości, skoro bierzesz tabletki, to co ma wspólnego z tym wszystkim krwawienie z odstawienia (pytam o temat topiku)?

Gość test ciazowy po poludniu
no ale ona bierze tabletki anty wiec jak to sie ma z ciaza? raczej nie...a krwawienia podczas brania tabletek i tak sa skape i trwaja krotko bo to krwawienie przypominajace okres...

Gość cke
no wlasnie chodzi mi o to ze ... czy biorąc tabletki potem mając krwawienie z odstawienia ...może sie okazać że jest się w ciąży? bo to troche dziwne dla mnie bo jak kobietka ma sie zorientować że coś jej w brzuchu rośnie..jets krwawienie czyli ciązy nie ma..tak??i zaczynam kolejne opakowanie?

Gość test ciazowy po poludniu
tzn. ze po krwawieniu zaczynasz kolejne opakowanie ;-) bo chyba jesli bys go nie miala to wtedy jakies podejrzenia, chociaz brak krwawien w czasie brania tabletek jest chyba zadkoscia ;-)

Gość mam te same watpliowosci
wiem o czym mowiisz!i neidodpowiem,choc mnei to takze nurtuje.bo niby jest tak;jestes w ciazy nie mas okresu.,wyjatkowo skape plameienia,a przy tabsach jakby sie"wpadlo'to masz okres z odstawki-to czy jego wtedy nie bedzie???bo jak bedzie skapy-to i tak sie neiskapniemy,bo po tabsach zawsze jets maly?i co-potem sie okaze z,e masz 6miesieac i masz dziecko uposledzone,bo neiwiedzialas,wiec zylas normalnie-jadlas tabletki niedozwolone,pilas itp. MUSZE ZAPYTAC O TO GINKA,WAZNE PYTANIE O KTORYM CZESTO MYSLE

Gość cke
jak ja sie cieszę ze mnie ktoś zrozumiał:) ja tez sie właśnie nad tym często zastanawiam. i ciekawe czy są jakieś przypadki takie,że sie miało okres z odstawienia a i tek sie było w ciąży? fajnie by bylo jakby sie ktoś wypowiedział co jakoś się więcej w tym temacie orientuje. Pozdrawiam

Gość Karenina
No mi się wydaje, że do 6-tego miesiąca to nawet nienajmoądrzejsza kobieta zorientuje się, że jest w ciąży. Brak okresu to przecież nie jedyny objaw. A poza tym uważam, że wymyślacie sobie problemy. Jeśli tabletki brane są regularnie i nie osłabiasz organizmu np. antybiotykami, to raczej marne szanse na zajście w ciążę. A jeśli sie tego boisz, zabezpieczaj sie dodatkowo prezerwatywą.