Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANEŻKA

NAWRÓT NADŻERKI PO LASERZE

Polecane posty

Gość ANEŻKA

WITAM I ZWRACAM SIĘ DO WAS KOBIETY Z ZAPYTANIEM CZY PO ZABIEGU USUNIECIA NADŻERKI LASEREM ONA MOŻE ZNOWU POJAWIĆ SIĘ??? JA NA TEN PŁATNY ZABIEG ZDECYDOWAŁAM SIĘ JEDYNIE DLATEGO, ŻE LEKARZ PRZEKONYWAŁ MNIE ŻE JEST TO JEDNORAZOWE USUNIĘCIE I WIĘCEJ MIEĆ Z NIĄ DO CZYNIENIA NIE BĘDĘ. A TYMCZASEM PO ROKU PRZYPADKIEM TRAFIŁAM DO INNEGO LEKARZA, KTÓRY UŚMIADOMIŁ MNIE ŻE JA NADAL JĄ MAM. DO TEGO ZAZNACZYŁ TEŻ ŻE MOGĘ MIEĆ PROBLEMY Z ZAJŚCIEM W CIĄŻĘ LUB Z DONOSZENIEM JEJ. CZUJĘ SIĘ OSZUKANA I JEDNOCZEŚNIE PRZERAŻONA. PROSZĘ WAS O WYPOWIEDZI I EWENTUALNE PODPOWIEDZI CO DALEJ ZROBIŁYBYŚCIE NA MOIM MIEJSCU Z TĄ CAŁĄ SPRAWĄ. I Z GÓRY DZIĘKUJĘ.

Gość mała cwaniarkaaa
a co ma nadżerka do ciązy czy to na podstawie czego innego Ci tak stwierdził?! idz do 3lekarza

Gość przykro mi ANEŻKO
że masz nawrot nadżerki, ale czy jesteś pewna, że rzeczywiście on jest? konsultowałaś to tylko z jednym ginekologiem? radziłabym Ci pójść jeszcze do co najmniej dwóch lekarzy by potwierdzić ten fakt; ja miałam usuwaną nadżerkę wielkości 5zł (tak określiła ją moja ginekolog) w grudniu 2002 roku i od tamtej pory nie miałam nawet jednego stanu zapalnego więc ja jestem bardzo zadowolona:) radzę Ci upewnij się czy rzeczywiście ta nadżerka znowu jest