Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 19, 2007 :O parasol szlag trafił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość subarrrr Napisano Październik 19, 2007 zapytaj swego boga Tuska on wie wszystko ponoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 19, 2007 A czym go trafił ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mój też Napisano Październik 19, 2007 :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o wwww morde 0 Napisano Październik 19, 2007 a u mnie świeci słońce za oknem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość subarrrr Napisano Październik 19, 2007 nic sie nie boj jak wygra Po to bedzie mozna sterowac opadami deszczu i bedziesz mogła wyłaczyc opady jak nie bedziesz miała na deszc ochoty na serio donaldu tak mowił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 19, 2007 --> pijawka W jej wypadku, powinien to być wór pokutny. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 19, 2007 zaginął w dziwnych okolicznościach... torba na głowie nie wystarczy :O mam kudłatą torebkę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 19, 2007 Myrevin... jak mozesz...? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 19, 2007 :o Nie powiem juz jaki mam przy tym uśmiech. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość subarrrr Napisano Październik 19, 2007 hahah :D:D:D:D brawo Myrevin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach