Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuuuuppu

jak w mig pozbywacie sie lupiezu?

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuuuppu

jesli nizoral to ile razy trzeba zastosowac?chyba ze macie inne sztbkie sposoby?:)

Gość niebieskoooookaa22
ja nizoral albo nizoxin... myję nim co 2dni... i kupuję w saszetkach, bo jak kupiłam w butelce, to już łupieź mi się skończy a w butelce jeszcze jest szampon... którym nie myję bo boję się wysuszenia nadmiernego skóry głowy... i tak to się marnuje aaaa... moja mama sobie chwaliła Denorex z odżywką (szampon), bo np. Nizoral powodował u niej swędzenie

Gość ghjaeeeeeeee
mi nic nie pomagalo na lupiez,nizoral itd... pomogl mi szampon bambino

Gość adrianeczka
najlepsza moja metoda to - Szampon z Panthenolem przeciwłupieżowy Zeptera, po nim ani śladu łupiezu.Jest naprawe dobry

Niestety mam wrażliwą skórę i w wyniku różnych różniastych eksperymentów na mojej łepetynie od czasu do dzasu pojawia się łupież. Odkryłam szampon o nazwie bodajże Polytar na bazie dziegciu; śmierdzi toto niemożebnie, ale jest bardzo skuteczne. Po dwóch mycia problem z głowy ;) Ale jak mówię, że śmierdzi to znaczy, że śmierdzi. :P:P

Gość mnie kiedyś pomagał
Healing Shampoo firmy Catzy of Poland biało różowa butelka, do nabycia w aptece, tani szampon z cynkiem

Gość kamikaaaa
myj włosy delikatnymi szamponami np dla dzieci. Ja dostałam lupieżu po szamponie z avonu,nie mogłam sie go pozbyc. Stosowałam nizoral ale mi nie pomógł. Po umyciu kilka razy szamponem Bambino łupiez znikł. Teraz myje tylko tym szamponem i nie mam lupiezu!