Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zboczona

sex w trójkącie

Polecane posty

Gość zboczona

Hej- mam ostatnio dziwne sny- śni mi się że uprawiam sex w trójkącie- ja, mój mąż i inna kobitka. Mój mąż ma "to " juz za sobą- w poprzednim związku tego próbowali ale podobno nie było fajnie i nawet nie chce o tym gadać. Ja natomiast nie wiem, jakbym się zachowała " w realu", ale w snach to mnie strasznie kęci jak widzę go z inną dziewczyną...czy jestem zboczona???

nie jestes zboczona ja juz tez mam takie doswiadczenia za soba ale nie z moim obecnym facetem (tym jedynym). nie potrafilabym z nim i jeszcze z kims tak sie zabwiac - nie moglabym patrzec jak caluje sie czy uprawia sex z kims innym.

Gość zboczona
ja myślę że na żywo też bym nie mogła, ale w snach jest to dla mnie strasznie podniecające- wcześniej nigdy mi się nic takiego nie zdarzyło...a jak Twoje doświadczenia?? Było miło czy lepiej tego nie wspominać?

Gość zboczona
nie wierzę że nikt z Was nie bzykał się w trójkącie - jestem naprawdę ciekawa jak to jest- czy czuje się zazdrośc o partnera...??

Gość chyba biseksualna
Do m a dz ---- Nie musisz patrzeć na to jak Twój partner kocha się z tą "drugą" ...możecie umówić się tak że tylko Ty będziesz z tą kobietą a on zajmie się tylko Tobą a nie ją :P

Dokładnie. W trójkącie tylko kobiety się zabawiają a facet patrzy lub zapina od tyłu swoją kobietę. Jest wtedy supper i dziewczyny nie mają potem moralnego zazdrośnika :-)

Gość zboczona
no tak- ale mnie w tych snach najbardziej rusza własnie to, że on bzyka się z inną- ja nie mam zapędów "bi" i raczej nie chciałabym się z nią pieścić

Gość Chyba biseksualna
:) aha no to po co o tym fantazjujesz skoro Ty nic z potencjalną klientką nie robisz a z drugiej strony nie chcesz by Twój partner się z nią kochał:) Osobiście uważam że też bym nie potrafiła patrzec jak mój mężczyzna zadawala inną , caluje ją pieści ale na pewno poszła bym na taki układa że zapraszamy dziewczynę dla moich potrzeb a nie jego :p Egoistyczna chyba jestem :) Pogadaj o tym ze swoim mężem :)

Gość zboczona
wiesz- to jest trochę niezależne ode mnie- ja o tym nie fantazjuję- po prostu mi się śni i wtedy mnie to strasznie jara. Jak się budzę to zaczynam się nad tym zastanawiać i wiadomo- zdrowy rozsądek mi podpowiada że chyba to by nie przeszło "w realu". Ze swoim facetem nawet nie chcę poruszać tego tematu- on ma jakies niemiłe przeżycia z tym związane ( kiedys się bzykał ze swoją dziewczyną i jej koleżanką) i zaraz się wkurza i ucina rozmowę...