Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robic..

nadzerka

Polecane posty

Gość nie wiem co robic..

pare dni temu bylam u lekarza i stwierdzil mala nadzerke zrobil cytologie i czekam na wyniki. w tej chwili jestem za granica i mam sie zglosic do usuniecia jak wroce czyli w grodniu a wynikim ma odebrac mama, a ja nie wiem czy moge wspolzyc czy musze czekac do grudnia. zapomnialam zapytac lekarza ale on nic nie wspominal ze nie moge!!!

Gość ** ** ** ** ** ** ** *** ***
możesz

Gość możesz współżyc
współżyc jedynie nie można podczas jej leczenia, czyli bezpośrednio po wypalaniu czy wymrażaniu.

Gość 123aaa
a czy moze mi sie powiekszyc przez ten czas?

Gość magdaaaalll
To nie ma nic do rzeczy. Mozesz wspolzyc majac nadzerke bez problemu. Natomiast po zabiegu usuniecia nie mozesz wspolzyc conajmniej przez 1 tydzien, potem juz wszystko wraca do normy.

Gość 123aaa
a jak najlepiej to leczyc? mam21 lat i nigdy nie rodzilam.

Gość 123aaa
wie ktos moze jak lezcyc nadzerke bardzo duzo czytalam ze lepiej nie usuwac jak sie jeszcze nie rodzilo i tez duzo slyszalam ze lepiej usunac!! i nie wiem co mam robic!

Gość ewqa2
To wszystko zalezy od cytologii, jak nie wykaze stanu zapalnego to co chcesz leczyc?

Gość tak atk
najlepiej ją zamrozić. to zupełnie nic nie boli i jest bezpieczne dla kobiety która nie rodziła

Gość Malusiaaa
Dziewczyno ty sobie tego nei olewja ja nagle mialam wielkosci piesci i musialam na stol operacyjny isc

ja nie rodziłam, leczyłam w gabinecie, chodziłam na opatrunki z jakiegoś leku, między czasie stosowałam globulki. Jeśli chodzi o wspólżycie to mi pani doktór kazała się wstrzymać, dopóki się nie zalecze.

Gość Rewelacyjne na
nadżerkę są globułki STEROVAG. Nim usuniesz kup w aptece ( w jednej na receptę w drugiej nie) te globułki i zastosuj. Powinno ci się pięknie wyczyścic. JA stosowałam i było zero ślado po nadżerce. Wystarczyło 1 opakowanie.

Gość ewqa2
w tej chwili jestem za granica i mam sie zglosic do usuniecia jak wroce czyli w grodniu Lekarz pare zlotych chce przytulic jak nic....Skad on wie, ze twoja nadzerke trzba bedzie usuwac skoro nie masz jeszcze wyniku cytologii?