Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresyjna

pigulki szczescia bez recepty

Polecane posty

Gość depresyjna

czy znacie jakies leki antydepresyjne bez recepty? czytalam troche o leku" Deprim" ale jakos mnie nie przekonuje.

Gość depresyjna
podnosze.czy ktos probowal sobie pomoc tabletkami, moze ktos napisze cos ze swoich doswiadczen?

Gość depresyjna
dziekuje za rade 🌼,jednak jestem juz na takim etapie ze ksiazki nie pomoga.Znam to wszysto co tam jest napisane, mam swiadomosc ...i nic. jeszcze raz pytam , czy ktos pomagal sobie tabletkami? czy to cos dalo?

Gość sztuczna lza
same tabletki, nawet te na recepte Tobie nie pomoga. Sama musisz chciec wyjsc z tego stanu i podjac jakies kroki zamiast uzalac sie nad soba i wmawiac sobie jaka to jestes biedna. Nie mowie tego zlosliwe, tylko z doswiadczenia. Ja bralam przez pewien czas deprim i musze przyznac, ze mialam troche lepszy humor, ale tylko tyle.

Gość depresyjna
ja wiem ze same tabletki nie pomoga.Wiem ze musze wiele zmienic, przede wszystkim siebie.Tylko w tej chwili jestem w takim stanie ze moje checi koncza sie na pomysleniu o sprawie czy tak jak teraz napisaniu.Potrzebuje tych tabletek zeby w ogole zaczac dziaac, zeby sie ruszy

Gość ikka28
spróbuj DEPRIM mi pomaga, serio, trzymaj się.