Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ines***

chlopak mnie bije ....

Polecane posty

Nie wiem co mam robic jestem z facetem od lat i od pewnego czasu przy pierszej lepszej kłótni podnosi na mnie reke .... Bylo by mi łatwiej odejsc ale jestem z nim w ciąży Jestem zrozpaczona bo nie wiem co mam zrobic ...prosze o porade wsparcie

Gość tak czytam czytam
no i co ze jestes w ciązy myślisz że jak urodzisz bedzie ,epiej nie bedzie na bank wyprowadz się zostaw go olej go miej troche godności

Gość fdgjkjllkjhgfdsfghjk
Jedyna porade jaka moge Ci dac to taka bys najszybciej jak to mozliwe od niego odeszla. Mysle,ze nic innego tu nie uslyszysz. Szkoda mi Ciebie, nie daj sie ponizac!!!! Jak nie masz odwagi zrobic tego dla siebie to zrob to dla dziecka-ono powinno byc dla Ciebie teraz najwazniejsze!

dzieki macie racje ale lepiej o tym mowic niz zrobic ,czy koras byla juz w takiej sytuacji???????????? Moja matka tez byla bita przez mojego ojca i nie sadilam ze mnie kiedys to spotka a jaednak

damski bokser jest żałosny sam w sobie :O ale jeśli bije cię nawet kiedy jesteś w ciąży to zwiewaj od niego w te pędy - dla dobra siebie i dziecka (może cię uderzyć tak że poronisz, a potem może być dla dziecka katem - chcesz tego?) argument \"ciąża\" to żaden argument za pozostaniem, raczej argument za odejściem

jeśli miałaś bitą matkę - powtarzasz jej schemat, to częste niestety; po prostu nieświadomie szukasz faceta podobnego do ojca, nawet jeśli nie widzisz tego podobieństwa

On w samej rzeczy jest dobrym człowiekiem ale czasem dopada go szal i ....oberwie .Ojcem juz jest bo ma corke z pierwszego małzenstwa

Gość tak czytam czytam
ja byłam i wiem że oni jeżeli się zmieniają to tylko na gorsze ja co prawda nie byłam w ciąży moja córka miała z 2 latka wyszłam z domu w nocy z dzieckiem w tym co miałam na sobie nie żałuje teraz jestem w zwiazku 8 rok i wiem ze zyje powodzenia

Gość tak czytam czytam
nie wmawiaj sobie ze tak naprawde on nie jest taki zły bo zaraz dojdziesz do wniosku ze zasługujesz na bicie

nie ma czegoś takiego jak dobry człowiek wpadający w szał i bijący - jest natomiast człowiek z poważnymi problemami emocjonalnymi

a jak mam odzyskac kase ktora tam lozylam przez te kilka lat jak z nim jestem mam mu podarowac kilka tysiecy

Gość trawfil swoj na swego
jak to sie mowi :] teraz zyj i kwicz ;D

kasę? potraktuj to jako cenę za zachowanie zębów - protezy kosztują :O mam silne podejrzenie że sie z nas nabijasz

Gość tak czytam czytam
nie ty sie wyprowadz jak ci szkoda całkiem to rozumiem ale jego wyprowadz Chociaż ja zostawiłam wszystko i nigdy tego nie załowałam cenniejszy był dla mnie spokój i dobro dziecka

Fajnie byloby gdyby byl to zart i nabijanie was w butelke...ale tak nie jest.Ja musialabym sie wyprowadzic bo mieszkalam u niego i jego rodzicow.

pracuje i8 mam najnizsza krajowa .Prowrot do rodzicow jest nierealny bo mieli eksmisje i siostra ich przygarneła >KOszmar

Gość Odeszłam...
Tez byłam z facetem kilka lat..Urodziłam dziecko, ale on zaczął mnie bic.w PEWNYM MOMENCIE POWIEDZIAŁAM DOSYC! Dziecko miało 1,5 roku- jeszcze było małe, ale wiedz o tym ze dzieci im starsze tym madrzejsze. Stwierdziałam ze skoro zachowuje sie w ten sposob- nie zasługuje na moja miłosc( kochałam go bardzo). Spakowałam sie i odeszłam. I nie załuje. Nie zyje w strachu . Dziecko wychowuje sama.Jest mi trudno ale przyjnajmniej przesypaiam noce i dziecko nie jest nerwowe.Mam nadzieje ze bedziesz miała siłe i odejdziesz, bo z tego i tak juz nic nie bedzie... Tearz prosi mnie zebym wrociał. Ale wiem ze człowiek sie nie zmienia. Mma na dzieje z e znajde kogos kto pokocha mnie i moje dzoecko..Zycze podjecia słusznej decyzji... Nie taki straszny diabel jakby sie mogło wydawac!!!!

Dzieki za słowa otuchy ,chyba tez postawie na jedna karte i ....odejde chociaz na sama mysl ryczec mi sie chce czy sobie poradze ,bo nie tak wyobrazalam sobie moje zycie ....Juz razem chodzilismy po sklepach dzieciecych i wyobrazalismy sobie jak bdzie to nasze zycie w trojke wygladac a tu taki placek ....co w niego stapilo nigdy nie byl do mnie taki agresywny

odejsc i koniec! jak uderzyl raz to zrobi to nastepny raz, samej byc z dzieckiem lepiej niz zeby pozniej w zlosci dziecko bił, jak najdalej do takich frajerów:O:O:O

Gość Teksańska masakra piłą ...
Odejdź od niego on się nie zmieni.Nie wmawiaj sobie że po urodzeniu dziecka będzie iinaczej,ze z biegiem lat bedzie lepiej. Mój ojciec się nigdy nie zmienił dlatego gdy miałam 7 lat wyprowadziliśmy sie do babci.Dziękuje mamie za to kazdego dnia, dziękuje jej za normalne dzieciństwo!Powodzenia zycze i duzoooooooooooooo odwagi:)