Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pod względem kulinarnym

Jakie dziwne rzeczy jecie???

Polecane posty

Gość eeee no i co z tego
bulka z makrela wedzona kapusta kiszona i ketchupem :) mniami

Gość JAK BYLAM W CIAZY
TO JADLAM FRYTKI Z BITA SMIETANA.

ja strasznie lubie mieszac makaron z jogurtems lodkim badz smietna z cukrem:p czsami sobie zrobie taka paćkie z ryzem:P chceb z jogurtem to norma:P nikomu sie nie przyznaje ze jadam takie dziwne rzeczy :P nie lubie jest w towarzystwie:P

Ach w szkole to zawsze kanapki z chipsami.. kiedys zrobilam smazona kukurydze i do tego wrzucilam tunczyka z puszki..ohyda.

Gość Iadacznica
chlyb z serem cybulą i majonezem :classic_cool:

Gość ja was przebiję
wiecie co to ser zgliwiały? To jest pychota. Smażony, przyprawiony biały ser, który zaczyna się psuć. Mniam.

Gość Rokkitka
Nie wiem czy to dziwne ale polecam: - chlebek najlepiej wassa czy wafle ryżowe z masłem orzechowym i na to plastry banana - kasza gryczana czy ryż z oliwa z oliwek i ketchup (zmieszana papka) - a chlebek(najlepiej żytni na zakwasie ) z kapustą i jeszcze super trochę majonezu to superowe -jajka gotowane na twardo bez soli(to od dziecka ponoć nie inni nie mogą na to patrzeć) Poza tym z mężem jemy często (oczywiście pyszności) modzimy

Gość kanapki z koncentratem to
u mnie norma chleb ze smietaną i cukrem tez juz przerabiałam placki z cukrem też ale czesto popijam magi i maguje kanapki

Gość zlosliwa zmijka
koncentrat na kanapkach to jest w kuchni srodziemnomorskiej czyms zuplenie naturalnym, codziennym. Albo tez bulka przekrojona na pol, i na tych polowkach rozsmarowuje sie pomidora,dodaje soli,pieprzu i oliwy z oliwek.No i w srodku jakas tam salata z miesem(bo ten rozsmarowany pomidor lub koncentrat to jest w zastepstwie masla).