Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24

nieszczescie!!!

Polecane posty

Gość lady_pi
nie tylko Tobie :(

Gość kup sobie
jakis super wibrator, najtepiej z kategorii high tech! czyli rotacja w pochwie + pieszczenie lechtaczki no oz ja tam jestem facetem, ale moja laska dochodzi po 30 sekundach :) powodzenia

nie chce wibratora!!! co to za przyjemnosc, ja lubie fajne meskie cialko, nad lub pod soba, a nie plastik z bateryjka w srodku. sasiad sie nie nadaje, nie jestem jeszcze na takim glodzie :D.

Gość a ja mam dzis starszą
panią umówiona hehe jak chcesz to sie podziele

Gość albo wpadaj bedzie niezły
trójkącik

Gość lady_pi
nie moge :( mam zobowiązania

Gość nie ma to jak
byc wolnym kochac sie tak bez zobowiązań na telefon :)

Gość kup sobie
e tam cialko, nie tak latwo znalezc kogos kto naprade nadaje sie do zwiazku. Napięcie seksualne najlepiej rozladowuje sie wibratorami. Nawet jak już znajdziesz swojego super kolesia to i tak rekomenduje wibrator - zajebista odmiana we wspolzyciu, odmiana i+ cos niekonwencjalnego Powodzenia

jak trojkacik, to chyba wolalabym 2 facetow :), a jak z dziewczyna, to podziekowalabym za faceta, wybacz :)

do kup sobie ale ja lubie to wszystko co zwiazane z seksem, nie tylko normalny stosunek, ale i po francusku, i pieszczotki, i wszystkie odglosy, i pojekiwania, wibrator ci tego nie da

Gość kup sobie
pewnie niedlugo odezwa sie podszywacze wiec badz przygotowana. Ja jestem fanem zabawek z sekshopu :) Sam poswiecilem duzo czasu zamin znalazem ta jedyna :) tak wiec wiem o co chodzi! Podczas poszukiwania polecam rozpoznawanie wlasnej seksualnosci

Gość lady_pi
fu. Nie ma to jak moj Mily. ALe co z tego buuuuu :(

a gdzie mozna znalesc burdele z facetami?! w polsce to chyba ciezko o cos takiego :P

Gość kup sobie
eeeetam burdele z facetami czytalem ostatnio arykul, ze nie za bardzo w poslce sa takie burdele, chcesz zlapac jakiegos syfa? zaczeka na jakiegos fajnego faceta...

poza tym jeszcze taka najgorsza nie jestem, zebym nie miala sobie faceta bez pieniedzy znalesc, tylko, ze ostatnio troche w depresje popadam, a poza tym ci, ktorych spotykam, nie bardzo mi odpowiadaja :(

Gość kup sobie
daj sobie spokuj z pieniedzmi, poszukaj sobie faceta ktory bedzie twoim przyjacielem oprocz kochanka

Gość kup sobie
znaczy sie mialem na mysli kochanek i jednoczesnie przjaciel

no niby juz takiego mialam, byl swietnym kochankiem, dobrym przyjacielem, ale i niedojrzalym guwniarzem, nie bardzo wierze teraz w facetow :(

Gość kup sobie
no to jednym slowem potrzebujesz: dojrzelego - kochanka - przyjaciela pewnie takiego znajdziesz ale wszystko wymaga czasu... tak wiec nie naprzaj glowa w sciane tylko otworz sie na to czego oczekujesz wszystko w swoim czasie

Gość kup sobie
lubie też na klatę

no nie naparzam, poprostu mi zle, nie jestem \'puszczalska\', choc czesto siedze sobie na tym forum, a tu faceci wiekszosc kobiet za takie uwazaja. mam liberalne poglady i na wiele jestem w lozku otwarta, przez ostatnie 3 lata mialam faceta na wyciagniecie reki i czesto z tego oboje korzystalismy, rozstalismy sie niedawno, ale juz mi zaczelo czegos brakowac, moze tu chodzi o zwykla bliskosc z drugim czlowiekiem, sama juz nie wiem

Gość kup sobie
24 jak peniw zauwazylas podszywacze sie uaktywnily... generalnie lepiej poczekac na kogos kto ci odpowiada niz sie meczyc z jakims kolesiem ktory tak naprawde ci nie pasuje ty bys sie czyla ze go oszukujesz a on nigdy nie bylby zadowolony tak wiec otworz oczy i poszukaj kto sie tak naprawde nadaje na twojego nowego chlopaka nie wykluczone ze nie spodziewasz sie ze jest calkiem blisko i oczekuje na jakis sygnal z twoje strony

generalnie, to malo prawdopodobne, ze w moim otoczeniu jest facet, ktory moglby byc czyms wiecej niz przyjacielem, no i na dobra sprawe, jak na razie sobie nie wyobrarzam, ze moglabym byc z kims innym, niz moj byly, kwestia 3-letniego przyzwyczajenia