Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24

nieszczescie!!!

Polecane posty

Gość kup sobie
daj sobie czas zycie zazwyczaj planuje dla nas cos lepszego niz sami sei spodziewamy odczekaj a zobaczysz ze zjawi sie ktos naprawde warty zachodu

Gość DO kup sobie
Jak mnie wkurwia takie perdolenie głupot :O Czekaj, los szykuje dla ciebie cudowną niespodziankę, bądź cierpliwa wszystko w swoim czasie... pieprzenie! :O

Gość kup sobie
nie wiem kto do mnie pisze, ale ogolne rzecz biorac pierdolisz glupoty

Gość 2.9.
24 jeżeli mieszkasz niedaleko to może jeszcze dzisiaj?

Gość DO kup sobie
Ty pierdolisz od rzeczy Ja piszę z autopsji, bazując na własnym doświadczeniu. Zejdź na ziemię, światem nie rządzą dobre wróżki.

Gość kup sobie
do " DO kup sobie" nie dla kazdego zycie musi byc przepierdolone i hujowe jak jestes masohist(k)a to soie dopeierdalaj ale nie spierdlalaj nadziei innym pozdrawiam

Gość kup sobie
marzena masz na mysl wibrator? naprawde polecam warto wydac troche kasy i kupic cos porzadnego

Gość kup sobie
marzena no w zasadzie to wedlug mnie jestes podszywaczem :) ktory lubi sobie poczytac, ale moze sie myle :) tak wiec - wszystkie wibatory wydaja dzwieki :) a tego ktorego wyslsalem na forum nie mialem w reku.... generalnie polecam laskom wibrator z rotacja glowki i wibracja pieszczaca lechateke

Gość kup sobie
marzena sorki nie chcialem po prostu pelno tu wstrentnych poszywaczy wiec sama wiesz jak to jest... jeszcze raz przepraszam

Gość kup sobie
ogolnie rzecz biorac na wibratorach sie troche znam :) tak wiec moge polecic cos super [jeszcze raz przepraszam mazenne ze nie wierzylem ze jest prawdziwa]

Gość DO kup sobie
Ty jednak chory jesteś :O jak kobieta otwarcie pisze, że pragnie bliskości to Ty jej polecasz wibrator z rotacją główki. No comment :O

Gość kup sobie
"DO kup sobie" tak jestem chory :P i co z tego z wlasnego doswiadczenie wiem jak ciezko jest znalezc jest znalezc kogos kto sie naprawde nadaje do zwiazk. wibrator zapewnia tylko doznania fizyczne nie emocjonalne zdaje sobie z tego sprawe ale w sumie zawsze lepiej szukac faceta po super orgazmie niz bez!

ale przynajmniej mnie rozbawiliscie :D, ostatnimi wypowiedziami :D a poza tym moje morale lezy i kwiczy, chryste, stad gdzie mieszkam wybyli chyba wszyscy faceci w moim wieku!!! mnie tu nie bylo przez ostatnie 2 lata, nie wyobrazalam sobie, ze w Polsce taka posucha :(

Gość hej 24
pewnie wiekszosc facetow wyjechala z tego jebanego kraju do UK :)

Gość Wygimnastykowany Ziuutek
Wszystkie chetne panie w okolicy 3miasta moge z milo checia zaspokoic :)) deklaruje sie dobrowolnie bez zadnego przymusu ...