Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorotka16

Dupa, mam dosc

Polecane posty

Ok zaczne od tego za mam 16 lat jestem szczupla ale od ponad roku walcze z glupiem celluitem i nic nie pomaga!!!!! Wyprobowalam juz tyle rzeczy peelingi kremy szczotki do masazy, ruszam sie jak najczesciej moge staram sie jesc mniej slodyczy i dupa nic nie pomaga a nawet jest gorzej, normalnie nie wiem jak sobie z tym paskudztwem radzic, prosze pomozcie mi bo nie wytrzymiem...

Gość Mickey
a może warto zapytać jakiegoś specjalisty? Nie łam sie:*

Gość są
są tabletki i saszetki,ktore działają rewelacyjnie,tylko nie wiem czy nie jesteś za młoda

Gość UJKNMDAIHK
Dziewczyno! Cellulit nie zniknie w miesiąc! Do tego trzeba systematyki. Dieta, masaże, ĆWICZENIA!!!, kremy i po pół roku już może zobaczysz efekt!

Gość miła młódko
a moze warto sprobowac współżyc z umiejetnym kolegą? moze byc starszym doświadczonym....

wiem o czym mowisz. mam to samo, momo ze jestem szczupla(BMI 17,78)to cellulit mam \"od zawsze\". nic nie pomagalo wiec zrezygnowalam z walki(w koncu to nie koniec swiata). w moim przypadku jest to dziedziczne wiec raczej nic z tym nie zrobie. naprawde probowalam nie raz a skutek zawsze byl mizerny. najlepiej sprawdz czy takie same problemy z cellulitem miala twoja mama jak byla mloda. zycze powodzenia, moze tobie przynajmniej sie uda

No ale ja walcze od ponad roku i nic!! Wiecie co myslalam jeszcze o zakupie herbatek z pokrzywy podobno poprawia krazenie ale cos podobnego...

Gość kaśkaaaa
"są (napisał/a) są tabletki i saszetki,ktore działają rewelacyjnie" to podaj nazwy tych rewelacyjnych!!! chętnie wypróbuję

Gość 25latka
hmmm ja dostałąm tego świnstwa po Cileście:-oWcześniej nawet jak zdarzało mi się troszkę przytyć(ogólnie jestem szczupła ale wiadomo,że waga czasami skacze kilka kg w górę czy w doł,szczególnie przed okresem)to NIGDY nie miała nawet śladu cellulitu:-(A odkąd biorę tabsy to masakra,żadnych innych objawów ubocnzych tylko ten cellulit😭

Kurcze to jakie to tabletki, a mi sie wydaje ze celluit tez mam bo troche schudlam ale wczesniej tez mialam, a najgorsze jest to ze moje siostry jedza ile chca i nic im nawet grama nie przytyja zero celluitu, a tu czlowiek sie tyle stara zeby jakos wygladac a tu celluit no szlag mnie zaraz trafi, dodam ze waze 53kg przy wzrosie 167 i chcialabym wazyc 51 ale mnie to za bardzo wkurza wszystko juz. Normalnie sie mozna depresji nabawic przez to paskudztwo...

Gość mam tak samo...gruba nie
jestem a celluli jest:-oNiektóe moje koleżanki są pulchne a nie mają tego swinstwa...chyba to zależy od genów:-(Człowiek się stra dab o siebie a mimo to cellulit go nie ominie,inni jedzą co chcą,nie ćwicza a nie mają śladu cellulitu...pieprzone geny😡

Gość kobieta jednego...itd
W okresie dojrzewania cellulit pojawia sie bardzo często. Burza hormonów i te sprawy.... Musisz to przeczekac i dopiero jak Ci nie przejdzie po okresie dojrzewania zacząć sie tym martwic:)

No nie wiem sama czy to geny czy co ale jezeli mowicie ze to wina hormonow to bardzo mozliwe:) ale normalnie mnie to tak wkurza jak widze ze to nic nie pomaga tylko gorzej jest, normalnie szlag mnie za niedlugo trafi a inne dziewczyny dupy nie rusza i super wygladaja, cholera...

Gość Depresyjna
Też mam cellulit ale w 100% mi nie przeszkadza.Jest to niech jest.W depresję napewno nie wpadniesz z tego powodu.Depresja to za wielkie słowo.Cellulit w porównaniu a nim to pestka. Ale powodzenia jeśli tak bardzo Ci przeszkadza.

No wiesz przeszkadza mi jak widze inne dziewczyny w moim wieku co zero celluitu nie maja i chodza w krotkich spodniczkach i bez zadnych kompleksow pokazuja sie na plazy, i zle mi z tym.......

Gość Depresyjka
Być może tyle co Twoja mamunia;-)Ale jestem z Tobą.;-))) Nie pamiętam czy miałam cellulit w Twoim wieku.Byłam chuda jak szkapa.

No wlasnie jak bede w Twiom wieku to sie raczej nie bede przejmowac:) no a w miom wieku to co innego.... bede sie powtarzac nie wiecie czy picie herbatek z pokrzywy cos pomaga?? Slyszalam ze dobrze robi na krazenie, jak cos to pisac:)

wiesz co moja ciocia ma rolletic i ja tez wiem ze dobrze dziala ale ja mieszkam w takim zadupiu ze tu nigdy go nie znajde, chyba jak dorosne to zaloze tu go kiedys:) a cos macie poza tym????

Gość ja pindolte nie moge
sex sex sex pomaga na wszystko

Gość wszytskie mamy go
ale tylko dla ciebie to jest taki problem.