Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jotka79

Boję się...

Polecane posty

Witam wszystkie forumowiczki! Chciałam prosić Was o radę. Jestem w końcówce trzeciego tygodnia ciąży. Wczoraj pojawiły się u mnie bóle łydek. Zaznaczam, że nie są to skurcze tylko ból. Bolą tak jakbym dużo biegała. Przy chodzeniu i staniu na palcach. Poza tym przez 2 dni mialam nudności tydzień temu a potem one ustąpiły. Wczoraj bolały mnie bardzo piersi, a dziś o wiele mniej, bole brzucha też są znikome, a byly mocne. Proszę wypowiedzcie się na ten temat bo przyznam, że się panicznie boję o moją fasolkę. Lekarz powiedział, że musimy poczekać do usg i dopiero będzie coś wiadomo, gdzie jest ciąża i tak dalej. Dzięki z góry i pozdrawiam!

ja akurat nie miałam problemów z wymiotami,nudnościami itp ale łydki to największa moja zmora!!!! Wiem co to jest!ja co drugoi dzień miałam ataki skurczu łydek,ale na szczeście poszłam do internisty i przepisał mi fajną maść,ale i tak mialam te skurcze niestety,ale maśc mi je złagodzilam,poszukam nazwy i napisze :-)

Jotka, rozumiem że to 3 tc od domniemanego zapłodnienia? wg mnie jedynym wyznacznikiem co się dzieje jest beta, rzeczywiście na usg jest za wczesnie, ale jak zrobisz betę i powtórzysz ją po 48h będzie wiadomo czy jest zagrożenie i co się dzieje

Gość hehe niektóre to masochistki
na to badanie idziesz bez skierowania:)

Gość fajna babka z forum
Nie martw się :) Bol brzucha czy piersi nie jest tu chyba wyznacznikiem. Poczekaj spokojnie na usg i nic się nie martw :) bedzie dorze

Gość fajna babka z forum
a fajnie mi tu jest :) ja tez się cieszę ze Was widzę :D

i wzajemnie:D

zapytam inaczej: znam Cię? ;-) jakoś mnie zaintrygowałyście ;-) coś czuję że nie pierwszy raz tu jesteście ;-)

VEIN CARE drogie ok 60zł i jeszcze jest Aspargin dobry na skurcze łydek :-) poczekaj na USG,wtedy sie wszyzstkiego dowiesz.

a i owszem, jestem tu nie pierwszy raz, ale niezbyt długo, bo dopiero jakoś pod koniec lipca zaczęłam zaglądać na ten dział kiedy to uznałam, że czas najwyższy "zaciążyć";):D

ale coś sie nie udaje,pierdolimy sie i pierdolimy i nic.... :-( a mój facio to juz pada z nóg a ciągle mu gałe szczelam :-)

no nie nie udalo sie jeszcze, wabie go na lodzika :-) obciąganko to lubi :-)

no niestety, jeszcze nie:( ale co tam, dziś mam wyjątkowo dobry nastrój i nic tego nie zepsuje;) a Wy? już mamusie? czy w trakcie zaciążania?;)

Gość hehe niektóre to masochistki..
chyba nie macie wątpliwości, które wypowiedzi sa moimi, a które to podszywy?;)

Gość hehe niektóre to masochistki..
mało tego, podszywacz już się zaczernił:O więc i ja muszę, a tego nie lubię, bo ciągle hasło trzeba wpisywać:(