Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jotka79

Boję się...

Polecane posty

Gość magneeeez
masz objawy niedoboru magnezu-czeste w ciazy

wiemy że \"no nie nie udalo sie jeszcze, wabie go na lodzika obciąganko to lubi \" to Twoja sprawka :-D ale wiemy też, że od tego niestety się nie zachodzi ;-)

Gość hehe niektóre to masochistki..
i ta wypowiedź o 13:39 też nie moja zaraz wymyślę nowy nick i zaloguję się:)

hej:) to ja - hehe niektóre to masochistki:) zalogowałam się i żeby nie było wątpliwosci - mój ostatni wpis to ten na czerwono o 13:41:)

podszywy nie robią na mnie wrażenia i w ogóle nie zamierzam polemizować z nimi, bo i o czym? tak więc nie martwcie się, nie dam się sprowokować:D

no chyba tak, ale mam nadzieję, że zaraz wróci:) a wracając do tematu - jesteś już mamą czy w trakcie starań?

jeśli to do mnie było pytanie, to nie jestem mamą :-( nie udało mi się dwa razy u3mać ciąży, więc dałam se spokój ;-) może mi się znów kiedyś zachce

dołączam :-) ale sie nasmiałam,jakoś wierze tej masochistce :-) tej co sie zaczerniła,ja też bym odtazu to zrobiła gdyby sie ktoś podszył pode mnie :-) jesteście świetne!!! :-)

dzieki natka że we mnie wierzysz :-) a co do staranek,to wcale nie jest takie łatwe jak sie okazuje :-( jakoś te alkoholiczki zachodzą bez problemu,a ktos sie stara bo dalby wszystko dziecku i nic... ja sie staram juz od pół roku. natka a jak Tobie sie udało??

no niestety, ale nie zaczerniłam się jako hehe niektóre to masochistki, bo podszywaczka zrobiła to przede mną i gdybyście przyjrzały się dokładnie mojemu stylowi pisania, a jej to widziałaybyście to wyraźnie:) ja nie mam w zwyczaju opuszczać ani kreseczek, ani ogonków, ani też przecinków itp.:)