Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nowa w miescie prawdziwa

jak trafiliscie na kafeterie?

Polecane posty

Gość jakies pare miesiecy temu
mam poczte na o2 i w skrzynce miałam reklamówke ...ale nic ciekawego tu nie ma tylko kupa dzieciaków,wyśmiewajacych wszystkich i wszystko. Strata czasu -mam swój jeden ulubiony topik i tam sie udzielam ,czasem tylko przelece tytuły tematów i mam dość 🖐️

Gość upsa

Gość jfbhbf
A ja z F16:-)

Gość upsa
a ja wpisalam w google sudocream--znalazlo mi "zakupy kosmetyczne ktorych zalujecie" czyli dzial zdrowie i uroda.potem zajarzyłam ze sa inne tematy....i juz tu zostalam.

f16:D pzegladalam jakas gazete kobieca i tam bylo cos o tym forum, wiec postanowilam sprawdzic co to jest;) to bylo ponad 2lata temu jak nie 3:D

szukałam informacji w googlach (nie pamięta na jaki temat) no i jeden z linków był do kafeterii, początkowo przeglądałm parę tematów chyba w dziale zdrowie i uroda oraz zakupy, na ogólny trafiłam chyba w zeszłym roku

Gość ja szukalem czego o
niedoczynnosc tarczycy ... no i jestem ;p

Gość pamiętam to było chyba 6 maja
2005 roku:D szukałam czegoę tam o farbach do włosów no i znalazłam kafe, od której jak widać prawie od 3 lat nie mogę się uwolnić:D

Ja nie pamiętam... :O To było 100 lat temu :( Ale trafiłam wtedy na bardzo fajny topik który nawet chyba istnieje do dziś , zostałam bosko przyjęta 😭 nigdy tego nie zapomnę 😭 A teraz kafe naprawdę jakieś takie mało przyjazne. Ludzie są mało tolerancyjni, mało pomocni, mało kulturalni, negatywnie nastawieni, nie szanują innych ... nie wiem o co chodzi :(:O:(:O nie wiem co się stało i dlaczego :(

dowiedziałam sie z któregoś bloga i weszłam niesmiało na kafe...to był czerwiec 07 :)

Gość liliowaska
czasami w google wpisywałam informacji grórych potrzebowałam i czesto kierowało mnie to na kfe :) pewnego dnia zmadrzalam i nacisnelam"forum strona główna" :)