Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karollie

Skład Inneov gęstość włosów

Polecane posty

Gość Karollie

Czesc dziewczyny. Jaka jest ilość tauryny w preparacie inneov gęstość włosów? Postanowilam sobie zrobić tansza 'kurację' i po prostu kupic czystą tauryne w kapsułkach, jako ze jest to bazowy składnik inneov. Muszę tylko wiedziec jaka jest zawartosc tauryny w ineeov bo nie wiem jak dawkować 'duplikat'. Z gory dziekuje za odp

150 mg tauryny zawieraja 2 tabletki, jest to dawka dzienna.

Gość ONA77
TO KUP SOBIE CZYST CYNK BO TO ON JEST PODSTAWOWYA SUBSTANCJA 100 PROC. DZIENNEGO ZAPOTRZEBOWANIA,RESZTA TO DODATKI

Gość inneov
Dziewczyny czy te tabletki (inneov) są naprawdę dobre i powoduja że włosy szybciej rosna i są mocniejsze?

Gość inspiracyjka
te tabletki Inneov są rewelacyjne! ja się z nimi pierwszy raz spotkałam jakieś pół roku temu - zahamowały wypadanie włosów i na dodatek je wzmocniły. teraz kupiłam męski odpowiednik tych tabletek- Inneov homme mojemu facetowi, bo też mu coś ostatnio włosy wypadają.

Gość nie wystarczy tauryna
na wizażu dziewczyny o tym pisały,w składzie jest też cynk i katechiny,które można znaleźć w zielonej herbacie.Wejdź sobie tam i poczytaj,są dokładne proporcje,wątek ma tytuł "grubsze i gęstsze wlosy"

Gość agawa999
własnie cały pic nie w taurynie czy cynku, tylko w tym, w jakich proporcjach jest to wszystko i jakie są te substancje dodatkowe. w cieście drożdżowym też składnikiem bazowym jest mąka, a wiadomo - sama mąka ciasta nie zastąpi. zamiast eksperymentować z różnymi preparatami lepiej skorzystać z tego sprawdzonego i gotowego. bez przesady, inneov nie jestaż tak drogi, żeby sobie życie utrudniać.

Gość do agawa999
z tymi proporcjami to tez straszny pic,bo jak się ma taka sama dawka do osoby która waży 48 kg i 78 kg ? Nie wierzcie reklamie :) Taurynę można znaleźć w kapsułkach dla sportowców 500mg.( 200kaps za 29zł ) Można podzielić kapsułkę na pół ( żaden problem ), zatkać np kulką z chleba.... i połknąć.