Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka-28

14 dziewczyna i 18 letni facet , zawiadomić policje?

Polecane posty

Gość Kaśka-28

spotykaja sie ze soba, mieszkaja w mojej klatce. Kazdy widzi ze np trzymajas ie za reke albo pocalunki itp. A dla 14 latki to jest pedofilia , czy powinnam zawiadomic pokicje?

Gość hahaahahahh
powinnaś się pie.rdolnąć ostro w łeb:D:D

Gość __samanta__
nie przesadzaj :o w dzisiejszych czasach to normalne to tylko 4 lata różnicy

Gość Kaśka-28
to nie jest normalne!!!!

Gość OboźźieMojRatunkuu
Jak ja miałam 14 lat to chodziłam z 17latkie, całowałam się, trzymałam za ręke, a teraz mam 17 i jestem z nim dalej, a Ty sie w łeb walnij, widac od razu jak bys miała grubo po 40ce:D:D

Gość 14nastkaa
ja też mam 14 a mój chłopak 18, i co w związku z tym, bo nie rozumiem?

Gość Kaśka-28
kurcze, wiecie ten facio bardzo mi się podoba a ta glupia małą gówniara mi go zabiera, k*** co ja mam zrobic, policja to jedyny sposób żeby zlikwidowac konkurencję

Gość chyba
jak to zrobisz to napisz tu o tym

Gość fireeee
wcale nie 14 letnia dziewczyna i 18 letni FACET, tylko: 14 dziewczyna i 18 chłopak, normalna rzecz, szczenięce zauroczenie w okresie dojrzewania :o

Gość 24-letni ruchacz
ja już tyle nastek się naruchałem,że aż mnie fiut boli. najmłodsza miała 14 lat , a ja 21. Musiałem ją na stole położyć,żeby dobrze przebić.

nie no rozumiem że według prawa ktoś starszy niż 16 lat z kimś poniżej tego wieku to pedofilia ale 14latka i 18latek to nie pedofilia...pedofilia to zmuszanie dzieci do czynności seksualnych a oni może się sobą po prostu zauroczyli...myślisz że gdyby ją molestował to chodziłaby z nim za rękę ???

Gość to nie jest normalne
to jest pedofilia za zgodą, prokurator i już, to poważne przestępstwo

Gość hmmmmmmmm.
Ej, wypraszam sobie, ja dobiegam 40-stki, ale dla mnie nie ma w tym związku nic złego.

Gość jhgfds
co nie zmienia faktu ze ma 14 lat, jesli uprawiaja seks to jest to przestepstwo

Gość Viki___
toż to normalne młodzieńcze zauroczenie. takich par na pęczki. mój facet miał pierwszą dziewczynę jak miał niecałe 18, ona miała niecałe14 i co, całowali się i przytulali. i to ona chciała więcej :O a nie on, on jej odmówił bo uważal, że jest za młoda na coś więcej. a cnotę stracił ze mną :P jak miał 20 lat (ja miałam wtedy 22).

Gość zwiazek 14 latki
?? dopiero teraz mozna sie smiac. to przeciez dziecko

Gość angelica*___
a jeśli dziewczyna ma 17 lat a chłopak 18? bo rodzice mnie szantażują, że wsadzą mojego chłopaka za kratki :o, P.S nie współżyjemy

Gość masz chorych rodziców
wspólczuję

poza tym to co? to w podstawowce nie mozna miec chlopaka? poza tym to ze chodza i sie trzymaja za raczke i sie caluja, nie znaczy ze uprawiaja sex....dowodow na to nie masz......

Gość jhgfds
jesli 17 to nic, nie moze byc ponizej 16

Gość pan Mateuszek
Dla mnie jak dzieci w podstawówce mają swoje pary to jest chora sprawa i patologia 🖐️

o a wy tacy znowu uczciwi?? Nigdy nie przekraczacie prędkości nie przechodzicie na czerwonym...itd. zresztą jaka pedofilia za zgodą ...18 lat to jeszcze dzieciak ...;/ pewnie razem grają na kompie w gierki komputerowe...:) młodzieńcze zauroczenie nic złego się nie dzieje to czemu chcesz lecieć na policje ...skoro nic nikomu nie dolega z tego tytułu to wyjdziesz tylko na jakąś chorą plotkarę i kapusiarę...

Gość a co powiecie o facecie
28-letnim (rozwodniku) i 14-letniej dziewczynie? :o ostatnio ktoś przyznał mi się do takiego związku i w sumie nie wiedziałam, co powiedzieć... podobno to na razie tylko "przyjaźń" ... :O

Gość Rafi Prawda
To za niska roznica wieku mimo ze to juz jednak dorosly facet co ma dowód i może pracowac , jednak policja mogla by zainterweniowac chodz nie koniecznie .Tutaj to opieka spoleczna ze rodzice pozwalają córce na taki związek .Jesli myslisz że wtedy tez 18 latke bedzie twój to sie mylisz .On jest zdemoralizowany ze podrywa 14 latki i chce z nich robic kobiety , bo przeciez ma swoje potrzeby i inaczje bedzie sie zachowywal w związku czyli tylko chce skrzywdzic tą 14 latke .Ona za szybko dorosnie .

Gość Xdd

Smieje się z was ...i ...e z was XD