Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SUNIAAA

TOKSOPLAZMOZA-

Polecane posty

Gość SUNIAAA

kurde nie mogę znależć wiadomości o tym. to znaczy co? chce zajsc w ciąży!! Mój narzeczony, który w łonie matki zostal zarożony toksoplazmoze.Ma jednoocznosc i krew. I nie wiem czy w czasie ciąży dziecko byloby zdrowe i nie zarazac od ojca Tak sie martwie o przyszłe dziecko :( co mam zrobić!!!!!!!!! Dajcie mi jakies odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!! :-(

Gość Sonik
Z takimi problemami to chyba porady szukaj u lekarza, jezeli chodzi o zdrowie dziecka to nie ma mowy o pogaduszkach na necie

Gość SUNIAAA
dzieki za rade!!!!!!!!!!1

Gość SUNIAAA
pomozcie mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość SUNIAAA
nikt mna nie interesuje

Gość annete
Musicie ty i narzeczony zrobić badanie krwi na obecność toksoplazmozy i wszystko będzie jasne, na podstawie badań uzyskasz odpowiedź od lekarza (np. ginekologa) czy wasze dziecko będzie zdrowe.

Gość luksusik
witaj, proponuję byście zgłosili się do specjalistycznej poradni chorób odzwierzęcych i tropikalnych, potrzebne Wam będzie skierowanie od lekarza rodzinnego. Tam z pewnością Wam wszystko wytłumaczą. Nie wiem jaką wiedzą na temat toksoplazmozy na obecną chwilę dysponują ginekolodzy. Siedem lat temu była ona niewielka. Pozdrawiam

jak planujesz zajsc w ciaze to musisz zrobic test czy jestes zarazona. Jesli masz stycznosc z kotami to to jest twoj obowiazek zanim zaczniesz sie starac o dziecko. pozdrawiam :)