Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka_20

Kim chcą być dziesięcioletnie dziewczynki ? SZOK !!!

Polecane posty

Gość studentka_20

Znalazłam prace jako niania . Dla mnie to była bomba ponieważ bardzo lubie dzieci i studiuje pedagogike wczesno-wychowawczą . Miałam zająć sie 10 letnią dziewczynką z dobrego domu , pomóc jej w lekcjach , wyjść na spacer , do kina itd. Dziewczynka śliczna , niewinna , z pozoru dziecko nie sprawiające problemów . Do czasu póki matka nie wyszła z domu .... Dziewczynka wzięła za kosmetyczke i zaczęła robic sobie make-up !!! Rzęsy , usta , policzki ... przeraziłam sie . Przeciez to jeszcze dziecko ! Zresztą to nie było najgorsze ... Zaległości miała straszne ... nie wiedziała ile to jest 2+2 nie mówiąc już o tabliczce mnożenia . Ortografia na poziomie zerowym . Uczyć sie nie chciała wogóle ... ba... nawet lekcji nie chciało jej sie odrabiać . Pewnego dnia zapytałam dlaczego nie chce sie uczyć . Odpowiedziała mi że zostanie dziwką ... bo dziwką można być bez wykształcenia ... Ręce mi opadły i szczęka też ... :(((

Gość studentka_20
ja też w jej wieku wogole nie wiedziałam ile to jest 1+1, wyrobi się dziewczyna

Gość marta202
no nie wiem czy to byla dziewczynka z dobrego domu.. winni sa rodzice niestety brak czasu, pogon za pieniedzmi dziecko za duzo naogladalo sie tv, lub glupich gazet a co do malowania to wzglednie ok to typowe dla dziewczynek w tym wieku ja milam obsesje noszenia butow na wysokim obcasie np

Gość marta202
i mialam tez obsesje malowania szminką na różowo dziś zarabiam w agencji w sumie jest ok

Gość i to są skutki tv

sorry ja jestem forumowa suka wiec moge pozwolic sobie na pewna uwage:P:P krytykujesz ortografie 10 latki... podczas gdy sama masz chyba spore braki:P:P W OGÓLE ----> osobno !!!!!!!!!!!!!!!!! :P:D nie musisz dziekowac;)

kolorowa znowu się czepiasz może zapomniała spacji tobie też się to zdarza

Gość mietek ogrodnik z wypizdowa
co wy robicie z dzieco urkwke co tu ma byyć . się pogniewom zoroz:(