Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 000000000000000000000g

nie mam z kim isc na studniowke.

Polecane posty

zwiazku z tym mam isc czy glupio jest pojsc samym?

Gość prawie jak CBŚ
Ja też mogę. ALbo pójdę za Tobą.

...jakos nie jest mi do smiechu:(

Ja bylam sama. Akurat nie bylam z nikim w zwiazku a nie chcialam bawic sie w nianke kolegi albo kuzyna. I bawilam sie swietnie. Moze dlatego ze nie bylam jedyna osoba ktora pojawila sie bez partnera

Gość prawie jak CBŚ
Weź nie przesadzaj. Jak dziewczyna idzie na studniówkę to wystarczy,że kiwnie palcem i około 100 kandydatów będzie. Masa facetów by chciała isć, bo to czasem dla niektórych jedyny bal w zyciu i każdy w perspektywie widzi seks wzamian za towarzystwo i odwiezienie do domu.

Gość Justyska122
Idz sama, w tamtym roku mialam studniowke, poszlam z przyjacielem, ale wiekszosc moich kolezanek i kolegow bylo bez pary. Tak na prawde i tak wszyscy sie bawili razem i bylo extra!!! Niczym sie nie przejmuj, sukienka, fryzurka, makijaz, partner, to sprawa drugorzedna, najwazniejszy jest dobry humor i usmiech. Impreza pierwsza klasa!!!

o seksie nie ma mowy wiec juz odpadasz :] a i obawiam sie,ze za kiwniecie nic nie wskoram bo chlopcow jest u nas malo. a sęk w tym,ze wszytkie moje najblizsze kolezanki ida z kims,czy to z chlopakiem,czy to z bylym chlopakiem,albo kolega z ktorym kreca.

wszystko bede miala tylko partnera nie ;/ i chyba sobie sama wmawiam ze glupio to bedzie wygladalo,jak wejde tam do wszystkich sama? i w ogole ehhhh

Gość Katarzynka87
Jsutyska122 ma racje, wszyscy bawia sie razem. Nie wazne, czy ktos jest z partnerem, czy bez. Robi sie wielkie kolo i jest impreza. PRzy stole tez sie siedzi razem, a nie pary osobno. Laska nie przejmuj sie, bo szkoda Twoich nerwow. Na prawde nie potrzeba partnera na studniowce zeby dobrze sie bawic.

To samo mowia mi rodzie i zanjomi z poza szkoly,ale wiesz potem sa pytanie " z kim idziesz itd" a po "z kim bylas" mam nadzieje,ze wszyscy ze soba sie bawia itd bo jak nie to nie wiem :( 180zl samo wejscie,sukienka i dodatki ponad tysiaka pewnie wyniosa wiec szkoda by bylo nie pamietac tego z dobrej strony

zastanow sie. Wolisz isc sama i bawic sie ze znajomymi bez stresu, czy przejmowac sie pierwszym lepszym chlopakiem ktorego wezmiesz ze soba. Moja kolezanka wziela takiego i pozniej musiala sie za niego wstydzic bo upil sie niemozliwie i w ogole tego co wyprawial nie da sie opisac:D Na studniowce definitywnie wszyscy bawia sie razem bo od tego jest studniowka. Poza tym, a noz widelec okaze sie ze jakis fajny facet tez przyszedl bez osoby towarzyszacej?:D

Gość prawie jak CBŚ
Ale ja nie chcę seksu :O A jakie rejony ta studniówka?

dziekuje Wam za pomoc:)

zachodniopomorskie,a co do chcicy to musisz sobie sam poradzic-jak zawsze.