Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śniezyczka

Ciąża a postinor duo?? BŁAGAM HELP

Polecane posty

Gość śniezyczka

Czy jeśli jestem w ciazy jakis niecały miesiac to czy jak wezme teraz postinor duo moze jakos moze zaszkodzić dziecku??? Odpowidzcie bardzo was prosze

O co Ci właściwie chodzi? Chcesz zabić swoje dziecko czy nie chcesz? Jak się zdecydujesz to pogadamy.

Jesli jzu jestes w ciązy to postinor jej nei zaszkodzi a jedynie wzmocni ... tak powiedzial mi kiedys gin ... a jesli szukasz sposobu by zaszkodzic temu malenstwu to powiedz czemu ono jest winne ze chcesz zrobic mu krzywde?

sama zazyw3ałam postinor niecały ponad 2 miesiące temu i gdy zapytałam o to gin powiedziała że to nie szkodzi dziecku

pytam z ciekawości: po co zazywać postinor w ciąży jesli chce się w niej byc? czy ten preparatma jeszcze jakieś inne działanie oprócz poronnego?

Gość kasica23
najlepiej bedzie jak PÓJDZIESZ DO GIN.

jezeli chcesz poronic nie chcesz dziecka to sa specjalne pigulki poronne,postinor bierze sie przed ciaza aby do niej nie doszlo.idz do lekarza i pogadaj.

Gość Co wy to w
ja sie zapytałam czy mi NIE ZASZKODZI Jakbym czasem była w ciazy ale pewnie nie jestem i teraz miałamwpadke i czy jak wezme postinor to nie zaszkodze ciazy