Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic mam ja

co robić?

Polecane posty

Gość co robic mam ja

Moja sprawa wygląda tak.Niespełna dwa lata temu rozstałam sie z mężem,nie układalo sie między nami i ja wdałam sie w romans.Z mężem tak wyszło że nie mieliśmy rozwodu.Po jakimś czasie mój romans okazał sie pomyłką i wielkim błędem.Zarówno ja jak i mąz przemyslelismy sobie wiele, co było przyczyną tego ze nam sie nie układało,zaczęłilismy sie częściej spotykać,rozmawiaćI w końcu doszlismy do wniosku ze sporóbujemy zacząć wszystko od nowa.Rozmawialismy,ja powiedziałam mężowi ze żałuje tej zdrady i romansu, że to mój wielki błąd i ze nie chce do tego wracać, chce o tym zapomnieć.Mąz niby to rozumiał.Ale chyba jednak nie bo dzień w dzień robi mi jakieś uwagi na temat tego mojego eks,prawi złosliwosci,wypytuje sie czy dzwonił.Bolą mnie takie uwagi bo nie liczy sie dla mnie już nikt inny,tylko mąż.Rozumiem też ze jest mu ciężko o tym zapomnieć, że zdradziłam, ze może obawia sie żę znów sie tak staie.Ale skoro mielismy próbowac od nowa bez wracania do przeszłosci to chciałabym żeby tak było.Męczy mnie to i nie potrafie tęz tak do końca otworzyć sie na mężą, bo mam świadomość ze chwile będzie dobrze a za chwile cos mi zacznie wypominać.Nie mam sił na takie szarpanie sie, jak rozmawiac z mężem? dac mu czasu?

Gość
powiedz mężowi to, co tu napisałaś :)

Skoro nie masz siły, to nie wiem, czy czas tutaj coś zmieni. Albo jesteście razem i on przynajmniej ci romansu nie przypomina/wypomina, albo... no nie wiem, zależy, jaka silna jesteś.

Gość fffacet
mam nadzieję, że ten facet cie wykorzysta i rzuci BY BY

Powiedz mu, że jeśli zerwałaś z tamtym i wróciłaś to niego, to dlatego, by ciąglę wysłuchiwać jakiś wymówek, bo to prowadzi tylko do jednego - do kolejnego rozstania, tym razem nie z powodu zdrady ale jego złośliwości

Z jednej strony wcześniejsze wpisy mają rację, jego zachowanie prowadzi do zdrady, jednak patrząc z jego punktu widzenia, ma prawo czuć się dziwnie w tej sytuacji... Wg mnie, powinniście bardzo szczerze porozmawiać, bo on też ma jakiś żal do Ciebie, a Ty do niego.

Gość uchu chu chu chu
ze też mąż niby przez te 2 lata nie wyrwał żadnej panienki na sex ? ze był święty i przemyśliwał małżeństwo ? uchuuuuuuuuuchuuuuuuuuuchuuuuuuuuuuuuuu babska naiwnosć nie ma granic