Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja znam 24 latke

jaka znacie najstarsza dziewice w jakim wieku?

Polecane posty

Gość I can see
taa 70letnia zakonnica bankowo nie jest dziewica

Gość ja znam
30 lat ma taka jedna i jest dziewicą

Gość dziewica w wieku 25 lat
albo wiecej napewno zbyt atrakcyjna, przebojowa, rozrykowa, seksowna itp. nie jest

Gość ja mam 23 lata
ja mam 23 lata i jestem dziewicą,choć jestem atrakcyjną kobietą, ale nie mam zamiaru dawać d....na prawo i lewo

Gość Dlaczego wypowiadasz sie
na tematy o ktorych nie masz pojecia? Pani Ligocka i reszta kobiet swoim nieposłuszeństwem zrezygnowały same z bycia siostrami zakonnymi wiec nie nazywaj ich Betankami ktore naprawde zajmuja sie duszpasterstwami i pomaga na codzien przy parafiach. Jesli chodzi o o.Romana bo eks ksiedzem nie jest i nie bedzie, (sakrament kaplanstwa jest niezmazywalny - nawet jesli kiedys ozenilby sie, a istaniloby zagrozenie zycia moze udzielic np. rozgrzeszenia gdy nie ma obok innego kaplana) To raz, ale dwa to to ze on nadal pozostaje ojciem, pojdzie na pokute do kamedulow na miesiac/dwa i z powrotem do zakonu, kwestia jest tylko taka ktory dom zakonny go przyjmie. A mysle ze taki sie znajdzie mimo wszystko.

Gość Dlaczego wypowiadasz sie
wiec o bylych siostrach mowimy Panie... o o.R. Kamaryczko ojciec.

jestem zwyklym zjadaczem chleba, i bardzo przepraszam ze dziamdziolilem o Betankach, to po tej paplaninie w tv. Napisalem z malej litery o tamtych betankach, bo chabitow nie zdjely, a normalnymi kobietami juz nie sa. Bylo pytanie o dziewice, ale po wielu wyjasnieniach zakonnica wcale nie musi byc dziewica w sensie fizjologicznym, tak ze zakonnice jako kandydatki na dziewice sie tu nie zalapuja

Gość ja mam 23 lata
cnote stracilam w wieku 6 lat :classic_cool: