Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilaaa

za gruba

Polecane posty

Gość lilaaa

mam 23 lata i ważę ponad 80 kg od dziecka jestem okrąglutka próbowałam już wielu diet udawało się ale szybko wracało z nawiązką prosze co mam zrobić pomóżcie!!!!!!!!! od czego zacząć. jak mam się skłonić do silnej woli, czy schudnąć szybko i skutecznie to możliwe? kiedyś straciłam 13 kg w 1 miesiąc ale dziś już po tym ani śladu

lila ja teraz sie odchudzam .Chcesz ze mna? mam 171 waze 75. Tez przechodzilam przez diety i efekty jojo.mam kilka sprawdzonych sposobow .moim zdaniem kazdy odchudza sie jak chce , trzeba znalezc sobie cos dla siebie. krok po kroku ustalic jak CI bedzie latwiej.

Gość lilaaa
cieszę się że niejestem z tym sama, z milą chęcią się dołącze to ciebie tak będzie razniej. ale wiem że niepotrafie wytrzymac przy jednej diecie najpewniejszą bedzie MŻ;) a ty masz jakiś pomysł?

Gość do lilaaa
proszę napisz jak schudłąś te 13 kg w miesiąc? co jadłaś? Trzymam za Ciebie kciuki i oby tym razem nie było juz jojo. Ja tyeż wlacze i jestesmy rówieśniczkami :D

Gość lilaaa
jadłam tylko grahamki i piłam kefir. zajadałam też surowe owoce takie jak jabłka lub warzywa np marchewke dobry sposób na podjadanie zamiast słodyczy. to było lato więc do tego czasem jezdziłam na rowerze. niestety potem zamieszkałam w internacie i pilnowano mnie bym zaczeła normalnie jeść to zn. pieczone ,smażone itp dlatego waga szybko wróciła:(:(:(

tutaj nikt nie powie jak się skłonić do silnej woli, to się ma lub nie. niestety, to moje zdanie. silna wola nie tylko do diety ale do życia.

lilaaa ja tez mam 23 lata :-) zreszt apo co ja to pisze? ja np nie lubie sniadan. zawsze rano pije kawe , pale papieroska , pozniej dalej kawka albo herbata. np dzisiaj jeszcze nic nie jadlam oprocz pol kropmki chleba i jablka. podobno sniadanie to bardzo wazny posilek.ja np nie jem bo sie odzwyczailam a po za tym jak juz zjem pierwszy posilek to szybciej ciagnie mnie do nastepnego.dzisiaj zjem zupe albo tyci rybki albo zmiksowane owoce tzn smoothie- jogurt naturalny,lyzka miodu, banan, jablko itruskawki .mixuje i pije sobie.staram sie nie jesc po 18 i juz NIC po 20.najgorzej ze ciagnie mnie do alkoholu. ahhh

Gość lilaaa
to jesz bardzo malutko też tak zacznę. umnie największą zmorą są słodycze bo je uwielbiam ale teraz zastąpie je owocami jak kiedyś mam siędzący tryp pracy więz zaczne też ćwiczyć mam nadzieje że wkońcu sie uda...

wiesz lilaaa mam czasami tak ze mam atak ale teraz mam taki na to sposob ze siadam wtedy i mysle sobie- czy na prawde tego chcesz? czy chcesz to zjesc bo jestes gl;odna czy dlatego ze po prostu chcesz? albo jem ogromne talerze salaty,n robie jeden posilek dziennie- salata, pomidor .kilka olivek, ogorek , plasterek szynki cebula i polewam nie oliva tylko cytryna. pycha!!!!! aha i zawsze jako ostatni posilek staram sie jesc np jogurt albo zmiksowane owoce z jogurtem - nie wiecej niz 350 ml. nie wiem dlaczego ale jak na kolacje zjem cos w plynie albo zupe to mam rano uczucie lekkosci. jak przez dobrych kilka dni nie jesz na noc to brzuszek szyyybko spada .

Gość przepraszam ze to powiem..
..ale chyba poupadalyscie na glowy Dziewczeta! Jak mozna w ten sposob sie odchudzac-nie jedzac? To zabojstwo dla organizmu, a przy tym jojo gwarantowane! Jedzcie mniejsze porcje, ale czesciej. Wyeliminujcie chleb i ziemniaki. Sprobujcie nie laczyc bialka i tluszczu z weglowodanami. To trudne, ale gwarantuje, ze jak wytrzymacie tydzien, to potem nie bedzie Was ciagnelo do slodkiego i chleba. Do tego przynajmniej pol godzinki ruchu. Zapiszcie sie z kolezanka na aerobik-bedzie przyjemniej cwiczyc:) pozdrawiam i powodzenia!

DO PRZEPRASZAM ZE TO POWIEM spoko nie ma zaco przepraszac kazdy ma swoje zdanie. ja napisze ze z glodu nie mdleje , poprostu nie jem na noc i jem bardzo lekkie potrawy . Wazylam rok temu 87.schudlam bardzo szybko do 70 .po diecie 4 - 5 kg mam jojo ale ogolnie po diecie zawsze te pierwsze 3, 4 kg wracaja.od tej pory utrzymuje 74-75 kg i mam czasami tak ze jem malo bo jakies jogurty ,zupy czy owoce ale czesto przez caly weekend jadlam pizze , take away i drinki pilam litrami :-P i jest ok.teraz znowu chce schudnac to wracam do diety.jojo jest nie wtedy kiedy wracasz do normalnego jedzenia stopniowo tylko kiedy si ena nie zucasz od razu . po diecie najlepiej zrobic sobie - 4 dni w tygodniu DOBRE i 3 takie LUZACKI ( ale bez przesady _ kawalek pizzy,maly batonik i 2 piwka a nie pizza caly ,paczka ciastek i litry piwska )

Gość przepraszam ze to powiem..
ok, ok..to rozumiem. Rozumiem tez mechanizm jojo. ale jak czytam, ze ktoras z Pan nie jadla od rana do 16 to nie ofe wyjsc z podziwu, a zarazem jestem przerazona. Tak nie mozna! Wiem, co mowie Rok temu w wyniku miesiecznej biegunki zjechalam 6 kg w dol (mimo, ze jadlam duzo). Dzis nie tylko nadrobilam te 6 kilo, ale i przybylo mi jeszcze 2. Biegunka nie byla spowodowana srodkami przeczyszczajacymi, lecz byl to efekt zakazenia bakteryjnego zlapanego w tropikach.

Gość lilaaa
hej;) jak narazie staram się ograniczyć mije jedzenie. jem minimalne śniadanie, mały obiad a kolacji w ogóle albo coś lekkostrawnego. masz racje xx nikki xx przez NIEjedzenie wieczorami traci się brzuszek:):);)

Gość ketonalka
czy ja mogę się przyłączyć?

Gość zzzzzzzzzzzzz
ja mam 27lat,wzrost 164 i waze 52kg i niemam zamiaru sie wygłupiac z dietami