Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jezu..

chce miec ladna pupe!

Polecane posty

Gość o jezu..

co zrobic zeby pozbyc sie tego cholernego cellulitu?Czy chodzenie na solarium poprawi jakos jej wyglad??

Gość hejkahejka
ja tez! pomocy

Gość o jezu..
chyba nikt nam nie doradzi co robic...:)

Gość hejkahejka
a co z twoja nie tak? tylko celulit ci rpzeszkadza? ja w sumie mam maly cel.. widac tylko jak napne..ale ogolnie mam troche krostek, czasem wyjdzie jakis pryszcz;/ a tak pozatym chcialabym miec jedrna pupke.. i bardziej ksztaltna..bo jestem ogolnie szczupla..no i pupa tez jest mala.. ciekawe czy cwiczac mozna ją 'powiekszyc' uwypuklic... wyglad pupy jest dla mnie bardzo wazny..bo moj mezczyzna bardzo lubi tą czesc ciala..

Gość o jezu..
no ja mam problem z cellutitem. I to jest najwiekszy problem jak tu nawet na plaze wyjsc czy cos...tragedia i nie wiem jak sie pozbyc tego swinstwa...

Gość zadne cwiczenia ani kosmetyki
nie zwalcza w 100% cellulitu

Gość o jezu..
ale zeby chociaz nie byl widoczny...?

Gość jasnee...
ćwiczenia nie zwalczą :o czy sportsmenki i kobiety uprawiające regularnie sporty maja wogóle coś takiego jak celulit? więcej ruchu i odpowiednia dieta - jesteśmy tym co jemy. pakujecie w siebie "tony" węglowodanów i konserwantów, a potem sie dziwicie, że sie to wam tam odkłada. no gdzies musi :o

Gość jasnee...
aha no i solarium niestety pogarsza celulit - nadmierne opalanie sprawia, że skóra staje się mniej napięta

Gość NIE ZWALCZA
sportsmenki to zly oprzyklad bo one nie maja cellulitu. osoba ktora ma nie zwalczy go juz w 100%

Gość jasnee...
a co to jest innego celulit jak nierównomiernie rozłożona tkanka tłuszczowa pod skórą? spotsmenki jak by nagle przestały trenować, też im się może zrobić w druga strone trudniej, ale nie jest to niewykonalne sport+ dieta+cierpliwość = rozwiązanie problemu

Gość nie zwalcza
sportsmenki nie maja cellulitu bo nie ma jak im sie zrobic. a osoba ktora juz go ma nie zwalczy go juz w 100%. czaczysz o co chodzi

Gość nie zwalcza
wiadomo ze jak cwicza to nie maja jak przestana to moga miec i jak juz ktos go ma to nie da juz sie go zwalczyc