Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusia13300

jak schudnąc P.

Polecane posty

Gość anusia13300

Cześć. Mam problem . Chciałabym schudnąć . Już próbowałm, ale nic z tego :(.. Mam 150cm. i waże 45 kg. Wiem wiem kazdy mówi mi mało :(. Ale moje koleżanki nie wazą tyle co ja tylko mnie :(. Moze jakieś 3 dziewczyny sa takie jak ja. Ale aż mi wstyd. :(.. Pomozecie. :(??? Dzieki :**

Przy tym wzroście to normalna waga. Sylwetka w zasadniczej mierze zależą od genetyki. Pokochaj siebie. Nie jestes przecież gruba. Jestes normalną dziewczyną.

Gość anusia13300
Wiem. Powinnam . Ale jakos mi to sie nie udaje . Dlatego z siostra idziemy na aerobik ;DD. Moze tam troszke schudne ;D.. Niby normalna . Ale kazdy mówi ze mam grube nogi ;D.

Gość a ile masz cm w udzie
w najszerszym miejscu?

Gość anusia13300
ok. 74 ;DD

Gość anusia13300
w biodrach A w udach 46

Gość anusia13300
Mam nadzieje ze jakos se poradze. Mysle zeby codziennie ćwiczyć. Ale naszczeście z siostra we wtorek na aerobik ide ;DDD

Gość anusia13300
PisZciE..;DD

Gość Mejk
Dziecko, jestes jeszcze bardzo mloda, ty wez sie do nauki a nie do odchudzania, lepiej naucz sie na jutrzejsze sprawdziany i kartkowki! Głupiutka jesteś. Myślisz, ze odchudzanie to hop siup i za tydzien bedziesz miala piękną figurę. Nie przejmuj sie kolezankami, zawsze mozesz je oklamac, ze wazysz np 40 kg a sprawdzą to? Skoro dobrze wyglądasz to po diabla sie glodzic? Taaaa jasne, masz grube nogi i kazdy ci to mowi. Hahahaha. Idź się kuć na jutrzejszy ciężki dzień. A co ty robisz w ogóle na forum dla KOBIET? Zdaje sie ze jest w internecie kilka stronek dla nastolatek, tam bedzie ci razniej.

Gość anusia13300
Wchodze wszedzie ;P. Aby wiedziała co zrobiĆ ;PP.