Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jezu..

co 27-letni facet widzi w 19-latce??

Polecane posty

Gość o jezu..

ktora nie jest jakas miss swiata w dodatku. Nie woli sobie znalezc jakiejs dojrzalej kobiety w jego wieku?? Mowie tu o inteligentnym facecie ktory raczej nie leci na ''mlode miesko'' jak by tu ktos chcial to napisac...

Gość typowy facet
to Tobie sie wydaje ze nie leci na mlode miesko. 19 latka nic mu nie moze zaoferowac poza namietnym seksem. A kobiety kolo 30...troche zuzyte i nadgryzione przez zab czasu. Osobiscie wole mlodsze- sa latwowierne, nieskomplikowane, naiwne

Gość chopok z wioski
a jo to lubie storsze bo biora lepiej i sprawniej...tao do 25 w som roz:D

Gość tibidibi.....
może ma mniejsze bmi niż ty...? ;)

Gość o jezu..
ale moze bez stereotypow. Musze rozgryc co mu sie w niej podoba. I naprawde nie leci na nia bo jest mloda, znam go bardzo dobrze..aha jak ja poznal to myslal ze jest starsza. Moze ja polubil a potem okazalo sie ile ma lat...nie rozumiem tylko w czym taka 19-nastka jest lepsza od 26 np.

Gość a mnie wlasnie
zauroczyl pewien 27 latek. lubie jego charaker, to jakim jest czlowiekiem.chcialabym moc tylko czesciej sie z nim spotykac bo dobrze sie przy nim czuje ale to niemozliwe.szkoda tylko, ze jak juz ktos mnie zafascynuje to musi byc duzo starszy:O

Gość to prawda
"sa latwowierne, nieskomplikowane, naiwne", ale napewno nie bardziej namiętne. Namiętnośc rozbudza sie z czasem i wzrostem doświadczenia. Przyjemniej jest być z kimś kto wie o co chodzi, co lubi, a nie tylko uczyć.

Gość makarenaaa
dajcie juz spokoj z tym BMI :) ja mysle ze to ze ma 19 lat nie znaczy ze gowniara, a skoro myslal ze jest starsza to znaczy ze faktycznie moze dojrzalsza byc,inteligentna itp. A moze on nie jest wyst. dojrzaly?? Zreszta moim zdaniem milosc nie wybiera, a wiek nie ma znaczenia.

Gość facet co przegrał sex
starsza jest zawsze bardziej leniwa a młoda...wiadome co nie;)

Gość bo ty juz stara dupa jestes
bo ty juz stara dupa jestes

Gość tibidibi.....
a tak poważnie to facet woli 19 letnią, bo oprócz tego że ją lubi, podoba mu się itp, może się zwyczajnie zakochał i żadna 26 letnia piękność mu tego z głowy nie wybije. Poza tym istnieje ryzyko że taka 26stka będzie stawiała większe wymagania i będzie myślała o nim już jak o przyszłym mężu... a z 19stką spędzi jeszcze wiele pieknych chwil, wyszaleje się a jak będzie chciał to i poślubi jak mu luba odrobinę dojrzeje... :)

nie wiem, moze jest ladniejsza/zgrabniejsza/inteligentniejsza/zabawniejsza/fajnie im sie rozmawia/mnoswto powodow moze byc. To ze jest mlodsza to nic nie znaczy, to chyba Ty masz jakies kompleksy z wiekiem zwiazane skoro uwazasz ze jak dziewczyna jest mlodsza to gorsza/glupsza/itd.

Gość Mystic Moon
8 lat różnicy to nie jest dużo są związki gdzie różnica między partnerami wynosi jeszcze więcej lat. Co niektóra 19 może byc bardziej dojrzała emocjonalnie niż jej rówieśniczki, a po za tym mężczyźni z boilogicznego punktu widzenia dorastają później niż kobiety i to nie dziwot, że wiele związków jest takich gdzie mężczyzna jest starszy od swojej partnerki kilka lat.

Gość o jezu..
nie wierze ze faceci wola smarkule od doswiadczonych inteligentnych kobiet. Przeciez ona nic nie wie o zyciu na pewno, o sexie nie wspominajac. Aha i nie mam zadnego kompleksu na punkcie mojego wieku ,26 lat to nie starosc tylko piekny wiek :)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
srednio faceci sa starsi o 3 latka od swoich partnerek (srednio iec w dupe wsadzc ie sobie komenty glupawe) wiec moze ta 19 mu sie naprawde podoba i nie chodzi o wiek tylko o "strzale amora" czyli caloksztalt, albo facet nie chce jeszcze niczego na stale planowac albo...cholera wie ;)

Mystic Moon ma rację, czasem taka 19-latka może być emocjonalnie i życiowo dojrzalsza od 27-letniego faceta :) Albo dokładnie na jego poziomie. Wielu facetów dość późno dojrzewa /delikatnie rzecz ujmując/ :classic_cool: Może również szukać ucieczki przed dorosłym życiem i relacjami. Skoro znasz faceta, to powinnaś wiedzieć najlepiej który wariant wchodzi w grę w tym konkretnym przypadku ;)

Gość o jezu..
moze macie racje...moze faktycznie sie zakochal...mnie jest tylko ciezko uwierzyc ze 27 facet woli nastolatke od 26 letniej kobiety. To co, mam sobie w takim razie szukac 35 letniego faceta albo starszego jeszcze? szkoda gadac stara panna zostane i tyle :/

Gość candywoman
o jezu - no mnie sie jednak wydaje, ze masz jakies kompleksy o objawia sie to nawet tym, że mówiąc o tej 19-latce uzywasz brzydkich określeń zazdroscisz jej? nie jest miss swiata, ale sie nia zainteresował a nie toba, i to cie boli? poznałas ją? wiesz jaka jest? co ma w głowie, co ma do powiedzenia? śmieszna jesteś

Gość o jezu..
nie znam jej osobiscie, jakbym ja znala to pewnie znalabym tez odpowiedz na moje pytanie. I zazdroszcze jej tylko jednego ze cwaniara znalazla sobie fajnego faceta-tyle.

ale to w ogóle nie jest kwestia wieku! :D Zachowujesz się jak te dziewczyny na dietach czy uczuciowym, które swoje niepowodzenia w życiu osobistym zrzucają na wagę, wiek itd. A to jest duzo prostsze: spotykasz faceta i zderzają się dwa światu. On czegoś oczekuje i potrzebuje, ty też. Albo spełniacie nawzajem swoje oczekiwania, albo... I szukacie dalej. Co ma wiek do rzeczy? :)

Gość burza mnie przeraza
"nie wierze ze faceci wola smarkule od doswiadczonych inteligentnych kobiet. Przeciez ona nic nie wie o zyciu na pewno, o sexie nie wspominajac. Aha i nie mam zadnego kompleksu" Chyba jednak masz kompleks. Poza tym to konkretny przypadek wiec nie powinnas uogolniac. Akurat temu facetowi podoba sie 19 latka a nie 26 latka i musisz to zaakceptowac i w to uwierzyc. Glupio robisz ze oceniasz relacje tylko na podstawie wieku. Zapewne jest wiele kwestii w ktorych jest lepsza od Ciebie skoro wybral ja. Musisz sie z tym pogodzic. Na pewno znajdzie sie inny ktory wybierze Ciebie a nie 19 latke.

mój facet pyta czy byłabyś szczęśliwsza w tej sytuacji, gdyby znalazł sobie inną 26-latkę? Albo 30-tkę?

Gość o jezu..
szczerze, moze i tak...bo po prostu nie potrafie zrozumiec czemu woli malolate. Myslalam ze jest bardziej dojrzaly....ale moze faktycznie to ja mam problem ze soba...nie wiem

Między mną a moim facetem jest 5 lat różnicy. Zaczęliśmy się spotykać gdy byłam nastoletnią siksą i nasz związek trwa już baaardzo dlugo. Jego rówieśniczki to by już dzieci chciały, żenić się trzeba, ze mną póki co nie ma takich problemów. Myślę o tym ale nie \"już, teraz, bo mi zegar biologiczny tyka i muszę dziecko rodzić\". Bawimy się, korzystamy z życia i jest nam dobrze. I nie poleciał tylko na moją dupę. Za długo trwa ta fascynacja ;)

o jezu..., chyba niepotrzebnie o tym rozmyślasz. To że wybrał inną nie znaczy, że jego nowa dziewczyna jest lepsza, a Ty gorsza. To znaczy, że właśnie takiej potrzebował. Spluń i zapomnij, szczęście widocznie jest gdzieś indziej :)

Gość o jezu..
mimo wszystko dziekuje za wszystkie opinie, troche mi lepiej jak to z siebie wyrzucilam.

Gość bronek987
i ty sie uwazasz za inteligentna?:o

Gość o jezu..
a co to ma niby znaczyc???

ja znam pare : facet 26 lat, laska 16 ;] wydaje mi sie, ze ona jest po prostu naiwna, a on chcąc podbudowac swoje męskie ego, lub nie mogąc znalesc dziewczyny w swoim wieku, pocieszyl sie nastolatka :P