Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antonina valacova

Dobra KUZWA! Pytanie o pieprzona ksiazeczke sanepidowska!!!

Polecane posty

Gość antonina valacova

antonina valacova 1) dostalam jakies 3 kartki pisze jakis 'raport'. Czy mam tam cokolwiek wypelniac? Np luki z dwiema gwiazdeczkami '**' ? 2) Czy one mi wpisuja cos do ksiazeczki sanepidarnej, czy musze isc z pusta ksiazeczka i tym raportem dopiero do lekarza medycyny i on mi wpisze cos do niej?

A nie przyszło Ci do głowy, że może nikt nie wie? I po co się drzesz? Nie mogłaś zapytać osoby, od której dostałaś te karteczki? :o Kto to są \"one\"? Jakie rubryki są oznaczone gwiazdeczkami?

Gość antonina valacova
Zalozylam topik w ktorym przypadkowo napisalam 'sanepidarna' i oczywiscie mi to wytknieto stad moja zlosc. Tak pytalam sie tych kobiet to sa wlasnie 'one' ale widocznie nie mialy ochoty mi odpowiadac. Wiem ze sa tu osoby ktore maja ksiazeczke i na nie poczekam:)

Gość pani jedna
z tą ksiazeczką pustą i raportem idziesz do lekarza niekoniecznie do lekarza medycyny pracy

Gość vbcbc
a czy mam w raporcie wypisac swoje dane? bo ta kobieta ktora mi go dala juz powiedziec nie chciala... cos tam pod nosem do siebie powiedziala i poszla

Gość pani jedna
w książęczce czy raporcie?

Gość pani jedna
w książeczce lekarz ci wpisze albo sam to zrobisz u niego

Gość amadeusz ....
czy w raporcie mam wpisac dane? bo to sa 3 kartki, w tym dwie takie same gdzie sa luki na nazwisko i imie a trzecia jakas zupelnie inna. te dwie pierwsze maja np 2 gwiazdki ** i 1 gwiazdke- to wypelnia ktos tam... tylko nie wiem czy ja mama wpisywac cos tam gdzie sa dwie gwiazdeczki jak imie i naziwsko i wiek, bo nie pisze ze pacjent to wypelnia.