Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carolima

kiedy okres

Polecane posty

Bralam pierwsze opakowanie cyprestu, teraz mam przerwe, juz 4 dzien a okresu jeszcze nie dostalam...

Gość i nie dostaniesz
nie wiesz, że podczas barnia tabletek antykoncepcyjnych nie ma okresu?:O

qrcze :) co za radosc, serio nie wiedzialam :) To moje pierwsze pigulki stad pytanie. Zawsze myslalam, ze skoro niektorzy biora pigulki na wyregulowanie okresu to jednak jest, a tu taka mila niespodzianka :)

Gość i nie dostaniesz
ale krwawienie musi się pojawić wiec czekaj cierpliwie, masz jeszcze 3 dni jeśli jednak nie pojawi się 2 razy z rzędu należy koniecznie udać się do gina

nie wiem z czego tu sie cieszyc, krwawienie z odstawienia często wcale nie jest słabsze i mniej bolesne od okresu

Gość i nie dostaniesz
w moim przypadku na szczęście było dużo, dużo krótsze i nieporównywalnie słabsze:)

Gość i nie dostaniesz
a co najważniejsze zupełnie nic mnie nie bolało, raj jeśli chodzi o sprawy bólowe i ogólnie menstruacyjne:) jednak tabletki maja dwie strony medalu i dlatego dziś ich nie biorę:O

Ciesze sie, bo dla mnie to juz duza roznica, brzuch mnie nie boli, a na krwawienie mam 3 dni, a zawsze okres mialam tragiczny, co najmniej tydzien i strasznie bolesny.

i nie dostaniesz - jakie mialas skutki uboczne, skoro zrezygowalas? Ja za jakis czas bede zakladac wkladke domaciczna, ale najpierw czeka mnie usuniecie nadzerki i do tego czasu pigulki.

ja przy tabletkach sie czułam super, ale dopiero jak odstawiłam to zrozumiałam co to znaczy czuc sie super- koniec z wahaniami nastrojów, przejmowaniem sie każdym lekarstwiem i rzadka kupą.

Co do humorow, to ja mialam okropne PMS, teraz jest ciut lepiej, ale nie wiem czy to zasluga pigulek, bo ciezko cos stwierdzic po jednym opakowaniu. Natomiast dosyc czesto mam mdlosci, ale licze, ze to przejdzie.

Gość i nie dostaniesz
na mnie piguły miały bardzo dobry wpływ poza jednym małym "ALE", które zaważyło na tym czy będę je brać czy też nie otóż zupełnie straciłam ochotę na seks, a skoro mam zabezpieczać się stosując "wstrzemięźliwość", to stwierdziłam, że nie ma sensu dopłacać jeszcze do tego interesu co miesiąc prawie 30zł i truć się hormonami dlatego definitywnie zrezygnowałam z tabletek anty pomimo wielu innych ich zalet ;)