Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość killing my softly

jak podoba się wam jej styl? mi bardzo...

Polecane posty

Gość killing my softly

i postanowilam - bede sie na niej wzorowac, zawsze chcialam tak wygladac.... ta blondynka z filmu UWAGA FACECI http://film.onet.pl/seriale/13219,48346,33,galeria.html

Gość ten link działa
http://skocz.pl/uwagaaaaa wg mnie jest śliczna i ma fajny styl,też chcę tak wyglądać! a co do tego serialu dlaczego go już nie ma na tvn????????????:-(

Gość ten link działa
to kup jej takie ciuszki:-P

Gość killing my softly
to co wy uwazacie za styl? ze co przebranie sie? chodzenie na zolto? w kropki jak magda m? ghotic? brudas? dresiara? nie kumam a moze w trupie czaszki jak malolaci? albo w jakis wyciagniety worek na glowie, szalik i plalszcz babci?

killing my softly ---> a co Ty chora jestes kobieto ?? :O na mózg ? :O zadałaś pytanie : jak podoba się wam jej styl? wg mnie jest chujowy i weź spiżdżaj :O trzeba było topik zatytuować : Ona ma zajebisty styl i kto myśli inaczej niech się nie wypowiada !!!! Boże co za ludzie jebnięci :O

Gość killing my softly
teoria - chyba brakuje ci cukru w diecie ze sie tak wpieniasz :P jesli komu sie nie podoba to ok - ale niech mi ktos nie mowi ze nei ma stylu bo ewidentnie nie wie co to znaczy miec styl weic tym samym nie musi tu wchodzisz ps. właśnei - wypiżdżaj :P

Gość to prowadz sobie monolog

killing my softly ---> taaa cukru mi brakuje :O :O :O Boże jaka goopia istotka z Ciebie :P moim zdaniem ona nie ma żadnego stylu - ubiera sie tak samo jak 90 % kobiet więc sorry ale po mojemu stylem tego sie nie da nazwać :O :O a jako, ze to publiczne forum odpowiadam na zadane pytanie ale Ty sierotko chyba nie wiesz jak sie na forum trzeba zachowywać :P :P :P :P weź sobie bloga załóż i tam wychwalaj jej styl pod niebiosa :P

Gość killing my softly
glupia to jest osoba ktora nie widzi ze na gorze na lin z napisem nastepne i zamiast przejrzec inne fotki i ocenic jej styl, to wkaleja na glupa link patrzy na niebieski sweterk i wydaje opinie. PUSTAKI Z WAS do kwadratu wystarczy jedno zdanie, jeden sweterek jeden post a wy juz jedziecie po tej osobie iw ydaje sady jakbyscie wszystkie mozgi zjadly Macie OGRANICZONY UMYSL (o ile wogole jest) ale to sie leczy trwajcie w zgnuśnieniu, cyniźmie i życze przyjemnych kąpieli we wlasnej żółci :)

Gość Przestańcie z tym prostowaniem
Głupia to jest osoba, która ma zamiar kogoś kopiować. Co ty własnej wyobraźni gustu i stylu nie masz żeby brać sobie za mentorką gwiazdkę podrzędnego serialu????

Gość killing me softly
owszem, ale nikt tu nie wspominal o kopiowaniu jełopie :) wiesz co to jest inspiracja? puste te kobity ajjjjjjjjj

Gość ja tez ją lubie i bardzo
podobają mi się jej płaszczyki i kozaki :-D

Gość killing me softly
poza tym nei moge z wami co za dzbany z was tak, inspiruje mnie kobieta z podrzednego serialu bo nie inspiruje mnie TAK JAK WAS KDT galerie handlowe AVANTI GLAMOUR ELLE i inne pierdoly co moze nie kopiujecie? moze nie kupujecie tego co jest w sklepei na wystawie co wam prezes ZARY wrzuci na wieszka - to kupujcie? uwazaj bo ci uwierze ze sama jestes oryginalna i szyjesz wlasne ubrania badz buszujesz w lumpeksie zeby taniej bylo

killing me softly ---> ekskjuzmi a skad Ty wiesz ile ja fotek z tego linku oglądnęłam ? :O siedzisz ze mną przed kompem czy jak ? :O oglądnęłam wszystkie 51 zdjęć i wybacz ale nie zachwycił mnie ani granatowy sweterek, ani płaszczyk i kozaki a już na pewno nie błekitna koszula i zielone spodnie :O :O jedynie co to mała czarna może być - ale widać tylko górę więc też nie wyrokuję i kurde naprawdę ja sie nie ubieram ani tak jak poleca Glamour, ani tak jak Avanti ani jak Magda M ubieram to w czym sie dobrze czuje, co jest wygodne i nie pochodzi z lat 90 tych (czytaj: jest w miarę modne) ale nie głoszę wszem i wobec że mam jakiś styl i że on jest zajebisty :O

p.s ciekawa jestem gdzie Ty kupujesz ciuchy ? :O pewnie kupujesz to co jakiś własciciel sklepu rzuci na wieszak [niezależnie od tego jaki to jest sklep] a nam sama to zarzucasz hehehehe bo ze sama szyjesz i projektujesz to nie uwierzę podobnie jakTy nie wierzysz :O

Gość Przestańcie z tym prostowaniem
Laska, KUPOWANIE to nie jest KOPIOWANIE tylko WYBIERANIE z morza możliwości. A ty się uczepiłaś jakiegoś pasztetu i chcesz być jak ona.

Gość straciatellaa
Autorka topiku dostaje ode mnie pierwszą nagrodę w kategorii największy debil forum w dniu 21.10.2007 :classic_cool:

Gość laaaaaaaaaaaaska
heheheh świetny ma styl, nie powiem :P :P buahahahha