Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jeju jak boli

silny pulsujący ból głowy

Polecane posty

Gość o jeju jak boli

od wczoraj mod rana męczy mnie silny, pulsujący ból głowy , usytuowany w całej głowie, powiększający się przy chodzeniu. Najlepiej jest gdy głowa jest nieruchomo. Czuje przy tym ból też kręgosłupa szyjnego. I kręgosłup szyjny i tomografie głowy miałam rok temu. All ok. Co robic? Wzięłam wczoraj proszek na migrene divascan, pyralginum, paracetamol. Nasamarowałam szyje mascią rozgrze3wającą. Zwariuje z tego bólu. Błagam o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość o jeju jak boli
nikt tak nie miał? :(

Gość pimpinnella anisum
ja tak mam, a wlasciwie mialam i lekarz stwierdzil u mnie ze to napieciowe, z tego co pamietam to chyba jedynymi tabletkami jakie mi pomagaly to byl efferalgan z kodeina, ale jest tylko na recepte

Gość jakie masz ciśnienie krwi

Gość o jeju jak boli
niskie 90/60

Gość o jeju jak boli
jaju jak boli i aż mi nie dobrze.........

Gość nie masz wyjścia
idź do lekarza, powinien skierować cię do neurologa

Gość o jeju jak boli
zimno mi caly czas

Gość pimpinnella anisum
przeszlo mi po 2 latach jak przestalam sie stresowac

Gość o jeju jak boli
byłam juz kiedys u neurloga kilka razy nic nie stwierdził, miałam tomografie nawet.

Gość nie masz wyjścia
spróbuj podwyższyć sobie ciśnienie krwi choc na chwilę mocna kawą, no i do lekarza

Gość pimpinnella anisum
a poki sie nie wybierzesz do lekarza to polecam polozyc sie do lozka i niech ktos zrobi ci kawe i okryje kocykiem, troche pomaga:)

Gość o jeju jak boli
kawy nie lubie

Gość o jeju jak boli
a ze stresem to ostatnio miałam go starsznie duzoooooooooooo

Gość agness452
hej, pracuje w aptece i polecam ci Aspiryne MIGRENOWĄ.. kup 1 listek czyli 2 tabletki i rozpusc w pol szkalnki wody .POMOZE zobaczysz

Gość o jeju jak boli
dzieki

Gość o jeju jak boli
nic nie przestaje wzięłam kolejną tabletke na dodoatek strsznie mnie boli kręgosłup szyjny

Gość anka..aaaa
spróbuj saunę suchą >120st. C lub rower górski w ciepłym ubraniu, w tempie do max spocenia się, w celu wypocenia toksyn, które mogą paraliżować system nerwowy, dając ból głowy. Po czymś takim prysznic hartujący, soki wg terapii Gersona i do łóżka ze swłuchawkami na uszach i medytacją wg tenigu autogennego Mironskiego. Zresztą masz tu kilka linków, może coś zakumasz: Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz linki do filmów http://www.gerson.yoyo.pl/film.html http://www.youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ&fe ature=related

Gość kama 22
Od bardzo wielu lat mam bóle głowy i stwierdzono że to nie migrena ale co to nie wiedziano i dawali mi lekarze rożne leki które najczęsciej nie pomagały.Ostatnio bylam u neurologa na wizytę czekałam 4 miesiące, nawet dostałam skierowanie na rezonans magnetyczny , tyle tylko że nie wykonują bo nie maja umow podpisanych w pólmilionowym mieście. Tak wygląda leczenie juz czerwiec a nie ma podpisanych umów z NFZ. Pacjencie lecz sie sam. A glowa boli mnie od kręgów szyjnych po prawej stronie. Bez problemu można wykonac to badanie za 650 zl w sam raz dla rencisty.

Gość gość
Córka podarowała mi w prezencie kompres Flex takie większy do okładów na moje bolące plecy. Działa bardzo dobrze. Nagrzewam sobie w garnku z wodą, potem owijam w materiał żeby sobie nie poparzyć skóry. Długo utrzymuje ciepło czuć efekt takiego rozluźnienia po takim kompresie.

Gość rekk

Szukałem w Polsce inhalatora i w sumie widziałem różne urządzenia, które sensownie się prezentowały, ale jakoś się nie zdecydowałem na zakup i tak będąc w Niemczech trafiłem mini inhalator jakoś o nazwie Clip czy coś podobnego za 7 Euro. W porównaniu z tymi, które oglądałem w Polsce był dziwnie tani, ale jakoś zdecydowałem się na zakup bo stwierdziłem, że za takie pieniądze można spróbować i rzeczywiście super się sprawdził, pomógł mi gdy dopadła mnie migrena dość szybko.

Gość Maciek

Ja od wielu lat miałem problem z bólami głowy silnymi i nikt nie umiał mi pomóc a odwiedzałem różnych lekarzy.Wreszcie trafiłem na doktora Wolfingera z Krakowa (Prime Medic) i chyba zdarzył się cud bo udało się znacząco zlikwidować ból, już nie przeszkadza mi w normalnym funkcjonowaniu 😄