Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po dwudziestce...

Potrzebuje faceta do..

Polecane posty

Gość po dwudziestce...

zaspokojenia swoich potrzeb sexualnych. Kazde moje blizsze kontakty koncza sie szybko z powodu mojego zbyt duzego temperamentu.. czuje ze faceci mnie ograniczaja przez to traktuje ich przedmiotowo. Nikt nigdy mnie nie rzucil, a ja nigdy nie potrafilam sie zakochac, i nie dopuszczam do rozwijania sie zanjomosci bo nie chce by facet sie zaangazował a jestem pewna ze i tak go rzuce. Zle sie z tym czuje bo czasami chcialabym sie przytulic i pokochac kogos.. Czy to normalne jest w ogole, czasem sie tak zastanawiam. Moze by mnie ktos w dupsko kopnał i bylby spokoj... No i tu jest problem bo ja naprawde mam zbyt duzy temperament .. zwlaszcza seksualny i czuje sie nie zaspokojona:/ Jestem zla z tego powodu

Gość lecz się babochłopie
to u kobiety nie jest normalne. Taka nadpobudliwosc u baby jest wręcz obleśna.masz za dużo testosteronu. OHYDA!!!

Gość Kleic
nie łudź się0żaden facet się w tobie nie zakocha.Normalny mężczyzna szuka delikatnej, subtelnej i przede wszystkim kobiecej kobiety a nie niezaspokojonej nimfomanki.chyba że facet sam jest erotomanem to będziecie siebie warci............

Gość po dwudziestce...
hehe ale ja nie jestem nimfomanka:) jestem normalna nie w tym moj problem

Gość qrwen-czuję następny pasztet
z kaszalota !!! :D to w czym problem ? ile po 20 ???? :O

Gość po dwudziestce...
jeden.. problem polega na tym ze nie potrafie sie uczuciowo zaangazowac, jestem taka modliszka ktora sie pzryssie na chwile dowartosciuje i rzuci, a ja wcale tego nie chce, ale to jest silniejsze ode mnie. To nie moja wina ze nie lubie pustych facetów...a niestety wiekosc przystojnych taka jest:(

nie przesadzaj 21 to czas imprez a nie szukania 6-ki w lotto !!! :D

Gość po dwudziestce...
jakbym przesadzala to bym byla ogrodniczka... w kazdym razie zeby nie bylo ze kobiety to okropne jak wyzej jakies baby pisały OHyDNE stworzenia hm!

Gość barabarawawa
też jestem po dwudziestce i szukam kobiety do zaspokojenia swoich i jej potrzeb ;) Też mam spory temperament. Zawsze jak w łóżku mówię dziewczynie że chciałbym spróbować tak czy inaczej, patrzy na mnie jak na debila. Jeden raz to dla mnie za mało. Lubie seks i chciałbym spróbować go z kimś o podobnym temperamencie do mojego. Uwielbiam pieścić ciało kobiety, próbować różnych pozycji, niestety nie każda ma na to ochotę. Napisz do mnie (swirek_82@go2.pl). Może spróbujemy razem, albo chociaż pogadamy i wymienimy się doświadczeniami ;)

to ortodoxy z kompleksami !!! ;) jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził !!! :D

Gość po dwudziestce...
takie kobiety wprowadzaja w blad mlode pokolenia, zapominaja ze spoleczenstwo ewoluuje, w taka czy inna strone i niestety nikeitore rzeczy z czasem staja sie normalne... Fakt jest jeden inteligentne zywiołowe kobiety a za taka sie uwazam maja wielki problem....( ludzie boja sie innych ludzi boja sie okreslac boja sie powiedziec cokolwiek co jest nie przyjete powszechnie) ... a faceci unikaja ich jak ognia lub przynajmniej na takich sie kreuje;/

wszystkie problemy-tak sądzę- zarówno po jednej jak i po drugiej stronie rodzą się w głowie czyli psyche komuś nawala !!! :) moja rada .....szeroki roz__krok i moczem ich morzem moczu z :) na twarzy !!! :D

Gość barabarawawa
Jak szukasz faceta, to napisz do mnie

te pasztecik_ .............W Y ­ P I E R ­ D A ­ L A J......... :classic_cool: