Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAJUSKA

CZY W WIEKU LAT JEST MOZLIWE ZACHOROWANIE NA RAKA

Polecane posty

Gość DAJUSKA

piersi i jajnikow?Mam od dluzszego czasu probleby z jajnikami i macica ,dzisiaj pani doktor skierowala mnie na jakies specjalne badania z podejzeniem o raka.czy to mozliwe?Co prawda mam juz jedna ciaze za soba,ale czy takie mlode kobiety choruja tak wczesnie,albo raczej zmienic ginekologa?

Gość rowwe
a ile masz lat? Niestety w kazdym wieku jest mozliwy rak:(

Gość niestety tak
niestety tak,bardziej prawdopodobny jest w tym wieku rak jajnika, słuchaj lekarza i idz na badania

Gość DAJUSKA
no musze isc bo boli strasznie.ale nie wchodzi mi to do glowy ze akurat ja.mam male dziecko ktore musze wychowac ,mam dopiero 23 lata

Gość a czy kobieta ktora
nigdy nie wspolzyla moze zachorowac na raka szyjki macicy?

Gość ale z was mohery
znam dziewczynę która miała 17 lat jak jej usunięto macicę bo miała raka...

Lepiej sie przebadaj,nie ma co uciekać przed tym.Im szybsza diagnoza tym lepiej ,głowa do góry.Będzie dobrze:)

Gość a czy kobieta ktora
no bo mowi sie o tym ze raka szyjki macicy powoduje wirus przenoszony droga plciowa wiec jesli kobieta nie wspolzyje to nie jest zarazaona tym wirusem wiec i ryzyko zachorowania jest mniejsze

Gość dajuska
nie mam pojecia z kad to sie bierze,ale nie jestem tak co do konca pewna co do tego czyli poprzez wspulzycie sexsualne.niby w jaki sposob?Partner musi mnie zarazic?Co prawda terazniejszy partner mial raka jadra usunieto mu jedne i jest teraz zdrowy .

Gość uppppppppppp
no droga plciowa przenosi sie ten wirus hpv czy jakos tak i to on wywoluje u kobiet raka tzn podobno sa rozne odmiany tego wirusa bardziej i mniej grozne. to nie chodzi o to ze jak facet ma raka to ty przez wspolzycie zarazisz sie bo rak zarazliwy nie jest