Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arturo.gto

dziewczyny na wysokich obcasach i w szpilkach są bardzo seksowne

Polecane posty

Gość a z wystawioną na wierzch
oponą? :D

zaraz pojawia sie wypowiedzi, ze karzecie nam chodzic w niewygonych butach - to ja je uprzedze - szpilki tez sa wygodne tylko trzeba umiec w nich chodzic

Gość a z wystawioną na wierzch
Widziałem kiedyś w autobusie laskę w obcisłych biodrówkach, obcisłej, kusej bluceczce i z wypchniętą dookoła ogromną, dyndającą oponą. Jak autobus ruszył, opona się trzęsła i majtała. Obrzydlistwo. Nie mam nic przeciwko ludziom otyłym, ale dostarczanie współpasażerom takich widoków to okrucieństwo:O

No i wychodzi na to że grube kobiety są okrutne hehehehhehe popieram ......też nie lubie oglądać problemów innych kobitek sama jestem gruba ale staram się to ukryć :classic_cool: hehehehehe szpilki uwielbiam :) pończochy :) czerwona bieliznę :) smagłe ciało :)

OVCA Grubaska z solarem, w szpilkach i pończochach wygląda o wiele żałośniej niż bez niczego. Te atrybuty podkreślają jej brzydotę. To tak jakby świnię wystroić w brylanty i pomalować jej kopytka czerwonym lakierem.

Gość fanka.......
Pawełku..............a brałeś juz dzis tabletki..............?

Tak Pawełku, odkryłeś naszą straszną tajemnicę . Wszystkie kobiety na kafeterii są tłuste, stare i sfrustrowane. Na kafeterię przyciąga nas możliwość leczenia swoich kompleksów i frustracji przez wyżywanie się na innych brzydkich i smutnych. Tak taka jest prawda, a teraz już idź na spacer.

Energy za to Pawełek to..... ehhhh zapewne sam miód ;) Szkoda ze w głowie tylko \"pioch i trociny\"

dodam jeszcze, choć Paweł na pewno się domyśla, że wszystkie w skrytości ducha marzymy o tym, aby Paweł wziął nas w swe męskie mocne ramiona, dlatego rozpaczliwie próbujemy zwrócić na siebie choć cień jego boskiej uwagi. Teraz już wiesz Pawełku 👄

Gość fanka.......
Wynosimy sie ..... Pawełek juz tu nie wróci.........szukajmy go w innym miejscu:)

Gość Kobieta i wysokie obcasy?
Moim zdaniem to nieodłączna para. Kobieta na wysokich obcasach zawsze wygląda seksownie!