Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwietniówka

bóle stawów

Polecane posty

Gość kwietniówka

Jestem młodą osobą, mam dwadzieścia kilka lat. Tylko powoli zaczynam sie czuć jak staruszka,nie wiem comi jest. Bolą mnie kolana, kostki u nóg i biodra. To jest taki pulsującyból, który podczas chodzenia nie doskwiera mi, ale za to jak się położę, to czuję że od bioder w dół wszysko mi pulsuje. No i jeszcze do tego wszystkiego w zgięciu kolanowym mam opuchniętą tą "poduszeczkę".No i od zawsze coś mi w kościach przeskakiwało, w kościele przy klękaniu to nawet jest słychać jak mi koście skrzypią w stawach.:) Do lekarza idę lada dzień,ale może coś miałyście takiego? Proszę o wypowiedź🌼

Gość madziaaaaaaaaaaa
Oj wiem co to za ból. Również mam dwadzieścia kilka lat i też szczelają mi wszystkie stawy, a nawet i kręgosłup :( Raz na jakiś czas bardzo bolą mnie kolana, ale to jest taki ból że nie mogę w nocy spać :( Dobrze że idziesz do lekarza bo nie wolno tego lekceważyć. Ja też byłam jakiś czas temu to się lekasz przestraszył że w tak młodym wieku mam takie problemy, dał mi tabletki które jem już 2 miesiąc ale niestety nic mi nie pomaga i musze iść do niego jeszcze raz żeby przepisał mi coś innego. Mam nadzieję, że Tobie się uda to przezwyciężyć ;)