Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kwietni贸wka

b贸le staw贸w

Polecane posty

Go艣膰 kwietni贸wka

Jestem m艂od膮 osob膮, mam dwadzie艣cia kilka lat. Tylko powoli zaczynam sie czu膰 jak staruszka,nie wiem comi jest. Bol膮 mnie kolana, kostki u n贸g i biodra. To jest taki pulsuj膮cyb贸l, kt贸ry podczas chodzenia nie doskwiera mi, ale za to jak si臋 po艂o偶臋, to czuj臋 偶e od bioder w d贸艂 wszysko mi pulsuje. No i jeszcze do tego wszystkiego w zgi臋ciu kolanowym mam opuchni臋t膮 t膮 "poduszeczk臋".No i od zawsze co艣 mi w ko艣ciach przeskakiwa艂o, w ko艣ciele przy kl臋kaniu to nawet jest s艂ycha膰 jak mi ko艣cie skrzypi膮 w stawach.:) Do lekarza id臋 lada dzie艅,ale mo偶e co艣 mia艂y艣cie takiego? Prosz臋 o wypowied藕馃尲

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 madziaaaaaaaaaaa
Oj wiem co to za b贸l. R贸wnie偶 mam dwadzie艣cia kilka lat i te偶 szczelaj膮 mi wszystkie stawy, a nawet i kr臋gos艂up :( Raz na jaki艣 czas bardzo bol膮 mnie kolana, ale to jest taki b贸l 偶e nie mog臋 w nocy spa膰 :( Dobrze 偶e idziesz do lekarza bo nie wolno tego lekcewa偶y膰. Ja te偶 by艂am jaki艣 czas temu to si臋 lekasz przestraszy艂 偶e w tak m艂odym wieku mam takie problemy, da艂 mi tabletki kt贸re jem ju偶 2 miesi膮c ale niestety nic mi nie pomaga i musze i艣膰 do niego jeszcze raz 偶eby przepisa艂 mi co艣 innego. Mam nadziej臋, 偶e Tobie si臋 uda to przezwyci臋偶y膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach