Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubytlustydzik

DIETY CUD doprowadzily mnie do...

Polecane posty

Gość a mi pomogła
wazylam 80kg po ciazy ,karmialm 4 miesiace-schudlam 3 kg. a potem dalam czadu sniadanie. kawa. platki owsiane na mleku0% drugie sniadanie -brzuszki do oporu obiad .zupa (bez smaku ,warzywa kolacja woda woda woda i ogolnie przaez caly cas woda,brzuszki,bieganie po schodach i tak przaez tydzien schudlam 5 kg, nastepnie wprowadzilam jablka,jogurt. potem wedline,pieczywo, ale wszystko w minimalnych ilosciach. po zakonczeniu diety 2 miesiace,wazylam 60 kg,po przaerwaniu diety ,ale nie narzeraniu sie ,wazylam 66 kg.od tego czasu minol prawie rok ,obecnie waze 65 kg i ogolnie jestem zadowolona:)

Gość Ksenia30
Ja w lutym tego roku zastosowalam kopenhaskam, a zaraz potem niskie GL. Schudlam sporo ale moje cialo bylo galaretowate:( zaczelam wiec silownie - i juz poparu tyg (2-3 razy w tyg po 1h) mialam ladne cialo, czulam sie szczupla i zadbana. Od wakacji we wrzesniu zaczelam niestety znowu podjadac - glownie wieczorami i sie troche rozpaslam. Chociaz dzieki silownie nie jest zupelnie beznadziejnie. Jedyne co mnie gubi to slodycze wieczorami. Od kilku dni jem owoce i budyn zamiast czekolady...