Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evraa

Uciazliwy klopoto - ZRENICE prosze o pomoc i rady

Polecane posty

Gość Evraa

Witam. Zaczne od tego ze ow problem trapi mnie juz od dawien dawna. Po zmroku lub w zle oswietlonym pomieszczeniu moje zrenice robia sie olbrzymie. Nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje. Ludzie dziwnie na mnie patrza, pewnie mysla, ze jestem nacpana. Niektorzy probowali mi to wmowic ! Zauwazylam, ze zaczyna odbijac sie to na mojej psychice... Dodam iz za dnia sa one normalne tak jak u innych. Meczy mnie to okrutnie, prosze o pomoc i rady. ;((

Gość szczera dziewczyna
a dobrze wtedy widzisz.moze masz kurza slepote.spowodowana niedoborem witaminy A objawia sie własnie słabym widzeniem o zmroku

przeciez to normalne, ze w ciemnosci sie powiekszaja:O a w swietle pomniejszaja...wez poobserwuj u ludzi a nie sobie problemy wymyslac...normalka i wyluzuj

a poza tym co sie ludzmi przejmujesz pewnie robia z ciebie jaja itp.... za poza tym mogliby na siebie spojrzec...nie szukaj problemow. I pamietaj, ze nie tylko od ciemnych pomieszczeń sie źrenice powiekszaja ale takze w przyplywie sympatii do kogos.....itd

Gość Evraa
Przez 2 miesiace bralam maxivision i wcinalam kapsulki beta karotenu, ale raptownych zmian nie odczulam. Z tego co zauwazylam widocznosc noca troche sie pogarasza. Moze macie pomysly na jakies preparaty albo mozliwosc konsultacji z okulista przez internet ? (mieszkam na zadupiu strasznym:P) Z gory dziekuje za wszelkie wypowiedzi.

Gość Evraa
morphina widze po oczach znajomych. Wiele razy to sprawdzalismy. Nikt kto mnie zna nie robi sobie jaj. Raczej sa to osoby nowopoznane, poznane np. w jakims klubie czy pubie.

nio widzisz, piszesz ze w klubie czy pubie....pewnie z emocji ci sie powiekszaja:) ja tez mam bardzo powiekszone wieczorami, rodzice tez sie nieraz pytali czemu...a ja nie wiem, moze to byc ze zmeczenia, od kawy od masy innych rzeczy......a niektorzy po prostu tak maja, jest to genetycznie uwarunkowane

Gość Evraa
Pewnie masz racje, ale dzieje sie tak wszedzie nie tylko w tych miesjach, ktore opisalam. Zaczelo mnie to denerwowac "dziewczyno co cpalas" itp teksty. Moze powinnam udac sie do okulisty, moze on cos poradzi ? Wiem, klopot wydaje sie blachy... jednak zaczelo mnie to wszystko strasznie irytowac i meczyc. ;/