Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie prosze...

PROBLEM Z PECHERZEM/CEWKA

Polecane posty

Gość pomozcie prosze...

Wykryto u mnie w moczu gronkowca saprofitujacego,dostalam bactrim na 10 dni,skonczylam go brac-w trakcie brania bylo ok a teraz znowu sie zaczelo-co 10 minut chce mi sie siku i robie po kropelce i czuje pieczenie cewki,nie wiem co to jest-czy mozliwe zebym miala jeszcze jakas bakterie-moze od partnera-skoro nie wykryl jej posiew moczu?Czy tez moze nie wszystkie te gronkowce zostaly wybite? Co o tym myslicie-pomozcie prosze,czy ktos tez tak mial?

Gość ja bralam bactrim i
ja bralam bactrim bo mialam cos z zatokami, w sumie niewiadomo co jakies non stop katary lekkie kaszle, dal mi lekarz bactrim. Bralam 5 dni 2 razy dziennie. No i jak skonczylam brac to mnie wysypalo na dekolcie plecach i twarzy. Mialam taka wysypke duza malych krostek a w srodku taka ropka woda. Rozowe one takie byly. Przeczytalam na ulotce ze sie moze zdarzac cos takiego no to ok trudno. Ale do tego doszlo jeszcze to, ze zaczelam odczuwc swedzenie w pochwie. Od kilku dni tak mialam. Pieczenie bol swedzenie. Teraz to pol nocy nie spalam przez to. Smatuje sobie ja crotlimazorem mascia ale nic nie pomaga :( Teraz to nawet nie wiem juz czy to grzybica pochwy czy zapalenie pecherza - wszystko juz mam chyba. Ide do lekarza - zbada. Kiedys mialam raz juz grzybice pochwy po antybiotykoterapii wic teraz sie zastanawiam czy po bactrim to mozliwe? Szlag mnie trafia.

Gość ja bralam bactrim i
i tez nie wiem co i jak mi jest. bo mam partnera ale on nie ma zadnch objawow a ostatnio nie wspolzylismy :/

Gość pomozcie prosze...
bactrim to niby nie jest taki antybiotyk,lekarka mowila mi ze to chemioterapeutyk,bo ja tez nie chcialam takiego antybiotyu bo tez zawsze sie mecze z grzybami i tez mam takie objawy jak Ty-sprobuj lacibos femina,to sie lyka,ja wyprobowalam jak mialam okropna drozdzyce po antybiotyku,bylam zalamana,nie wierzylam zbytnio w ten lacibos,a pomogl po paru dniach jak reka odjla-powaznie! Clotrimazol niezbyt mi pomagal.Takze sprobuj

Gość pomozcie prosze...
ja wlasnie wspolzyje,i zastanawiam sie czy moze caly czas mam cos od niego dlatego mi sie nawracaja te stany z pecherzem? Ale posiew moczu tykryl tylko gronkowca-wiec chyba jakbym miala cos jeszcze to by wykrylo prawda? co o tym myslicie?

Gość ja bralam bactrim i
dzieki za rade a czy ten lek jest na recepte i czy drogi? co do zalozycieli topiku - mysle, ze jak cos mialas i sie leczyclas na to to moglas sie wyleczyc ale przez to ze twoj partenr nie leczyl sie razem toba to on mial nadal i znowu sie zarazilas. Faceci czesto maja takie sprawy bezobjaowo ale ze wspolzyja z nami powinni leczyc sie razem z nami.

Gość pomozcie prosze...
lecibos femina nie jest na recepte,kosztuje ok 20 zl,ale naprawde warto bo jest genialny,ja poczytalam o nim wiele pozytywnych opini zanim go kupilam i sama sie podpisuje pod tym ze warto,nawet nie zjadlam calego opakowania a juz pomogl. No wlasnie,ale gronkowiec tez moze byc przenoszony droga plciowa? A jakie badania on powinien wykonac?On nie ma zadnych objawow wlasnie,wszystko ok,a u mnie sie nawraca.

Gość ja bralam bactrim i
eh no wlasnie nie wiem jak to jest. Lapie sie na tym, ze ja juz na swoim sie wyzywam troche za to, ze mi sie to prytreafia ze to pewno od niego bo on sie nie leczyl etc. ale to pewno nei tak. Nie wiem juz sama qrde takie wizyty u lekarza i zalecane badania powinni miec oboje partnerzy razem w gabinecie etc. a tak to w kolko homo niewiaidomo a na dodatek my nie lekarze to skad mamy wiedziec. sorry ze pisze juz nieposkladanie ale wlasnie mam kryzys.. piecze jak nei wiem co