Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MYCHu

CZERWIEC 2009

Polecane posty

Witam!!! Mam pytanko do Babeczek, które będą brały ślub w czerwcu 2009 lub wogóle w 2009 roku, czy zaczynacie juz jakieś przygotoania. Ja szukam już sukni, Matula sie smieje że jeszcze mam czas ale ja powooooli szukam... Pozdrawiam

Gość klrt
jeżeli szukają Państwo zespołu zapraszam na naszą stronę members.lycos.co.uk/deacto/news.php

witaj ja mam termin 13/06/09 i jak narazie zarezerwowałam salę bo z tym u mnie jest ciężko kucharki to nasze znajome więc też już są zamówione - ale mam je za darmo bo kiedyś obiecały sobie że wyprawią wesela swoim dziecią (taka przysługa za przysługę - już 3 wesela się odbyły jedzonko było super :) ) rozglądam się za zespołem - mam kilka typów ale 2 rodzinom dogodzić to też nie jest łatwo a o sukience to narazie tylko marzę - mam dwa typy - ale ja nie jestem taką typową jednodniową księżniczką i niechce sukni na kole - elegancka ale prosta z dodatkiem koronki już daką widziałąm w jednym salonie - albo całą koronkową pozdrawiam i życzę miłych przygotowań

Gość my mamy zamiar brać ślub
w czerwcu 2009 ale jeszcze nic nie zamawiamy. Bez przesady, mamy 2007 rok... poczekamy do tego 2008, przynajmniej do wiosny. rok przed to będzie na prawdę wystarczająca ilość czasu

Gość kasia****
jestem