Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszka miki

Zna się ktoś na obróbce w programie Corel Paint Shop Pro X?

Polecane posty

Gość miszka miki

Mam pytanie dotyczące warstw rastowych, może ktoś zna się i mi pomoże?

Gość miszka miki
o! a już myslałam ,że nikt nie odpowie :) Chodzi mi o warstwy rastowe. Chcę zrobić coś takiego,żeby nałożyc jedno zdjęcie na drugie...Tzn żeby było moje zdjęcie nałożone np na jakis fajny widoczek. Tylko nie wiem jak to zrobić :( Może jakaś podpowiedz?

kurcze jestem teraz w pracy i nie mam tu na kompie corela, żeby dokłądnie sprawdzić i ci powiedzieć. Wiem na pewno że tam w narzędziach po lewek masz taką opcję tło i jak ją klikniesz to po perawej stronie otworzy Ci sie okno z barwami i tłami i tam masz cos takiego że robisz sobie tło jakie chcesz możesz lcieć z programu lub wrzucić swój plik. Przepraszam ale więcej nie jestem w stanie Tobie teraz powiedzieć.. tyle pamiętam;) Powodzenia

Gość miszka miki
hmm..no wlasnie ja już sama probowalam dojść jak to sie robi i probowalam na wiele sposobow,ale nie takie to proste:( No nic bede probować, moze cos z tego wyjdzie, dzięki 🖐️

to sie nazywa chyba gumka tła. Najpierw robisz tło z takich kwadracików a później wstawiasz swoje- ale Ci namieszałam

Gość miszka miki
właśnie problem w tym,że ja nie wiem jak wkleic to:( kurde siedze juz nad tym tyle czasu i nie wiem,a w necie nie ma zadnych objaśnien:(