Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madalina

fotoodmładzanie

Polecane posty

Gość madalina

heyka dziewczyny , mam ok 30 lat. czy ktoras z Was stosowalam tą metodę?? Troche sie boje bo slyszalam, ze w konsekwencji moze niszczyc kolagen.i wogole jak dlugo sie utrzymuja efekty?

Gość madalina
hey dziwczyny czy zadna z Was nie stosowla tej metody??

Gość tłuczuś
ja stosowałam robiłam sobie foto, a potem w fotoszopie odmładzałam

Gość zapytaj na chirurgii plastycz.

Gość gość
hej, moge podzielic sie swoimi doswiadczeniami.teraz moge powiedziec ze zabieg fotoodmladzania to bardzo fajny zabieg choc na poczatku balam sie bo to laser i wogole,ale jak pierwszy raz wykonalam zabieg u dr Mirackiego, ktory wszytsko wyjasnil jak dziala zabieg i wogole,przekonalam sie ze to nic strasznego.Na drugi dzien normalnie mozna isc do pracy nic sie nie dzieje ze skora.a po jakims czasie skora jest odswiezona, odmlodzona.(oczywiscie nalezy wykonac pare zabiegow)po 1 nie ma co oczekiwac cudow niestety;/ale warto!

Gość gość
Ja byłam na tym zabiegu w tym gabinecie: http://www.drpernak.pl/ i jestem bardzo zadowolona. Mają dobre ceny, a zabieg przynosi rewelacyjne efekty. Moim zdaniem warto się do nich wybrać.

Gość gość
Polecam zapper nunczako,J.Taratjcia

Wiesz fotoodmładzanie to taki dobry lifting, także ja nie słyszałam by znajome miały jakiś problem, wiem, że jednak stwierdziła, że chce pójść na taki zabieg przed weselem i była zadowolona z efektów. Co do miejsce mogę polecić śmiało centrum Beauty w Łodzi - http://www.beauty.com.pl/pl/fotoodmladzanie Mają dobre ceny i wykwalifikowane Panie :)