Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pocahontas 87

chce mnie UWIEŚĆ czy POKOCHAĆ ?

Polecane posty

Gość pocahontas 87

mam 20 lat i poznałam jakis czas temu chłopaka i mam mieszane odczucia co do niego... nie ejstemy jeszcze razem, ale on caly czas mowi mi tak jakby snul rozne dalsze plany wzgledem mnie, w sensie- no tam kiedys pojedziemy albo ze chcilaby sie we mnie zakochac. jest przy tym kochany, czuły, wysyla mi komplementy. jednak jak spojrzec na niego z drugiej strony to typ niegrzecznego chlopca, ktory olewa wiele rzeczy i ludzi, no i mial wieeele parnterek sexualnych do czego mi sie przyznał. w sumie nie musial ale zrobil to. nie wiem co o nim myslec teraz... on wie ze ja jestem wrazliwa dziewczyna i ze z nikim jeszcze nie spałam itp. jest jaki jest ale poki co traktuje mnie w porządku ale boje sie ze to moze byc tylko gra, zeby mnie uwiesc.. a moze faktycznie chce byc w powaznym zwiazku- bo mial wczesniej powazne 2 zwiazki.... nie wiem jak mam go rozgryść

Gość screw poczte
raczej uwiesc. Facet zawsze mowi to, co kobieta chce uslyszec...

Gość pocahontas 87
hmm... ale w sumie nie musial mi sie przyznawac z iloscia tych dziewczyn i w ogole... mam metlik w glowie... ;(

Gość pocahontas 87
aha dodam ze razem studiujemy na uniwerku, wiec w sumie przez najbliszy czas cokolwiek zlego by mi wyrządził to mialabym go na widoku...

Gość likos
dwa poważne związki w wieku 20 lat????

Gość pocahontas 87
no chodzi o to, ze byl z dwiema dluzej, ze byl w nich zakochany i nie byly to jednonocne przyygody...

Wiesz, faceci bezbłędnie wyczuwają kobiety- wiedzą, jak do nich podejść. Skoro zauważył, że jesteś wrażliwa, że nie masz doświadczenia z facetami to zdaje sobie sprawę z tego, że nie może zastosować \"chamskiego\", bezpośredniego wyrywu, i że nie ma co liczyć na krótki, niezobowiązujący związek którego podstawą jest seks. Dlatego mówi o zakochaniu się, o poważnych związkach... Zacznijmy od tego że te dwa \"poważne\" związki wcale nie są poważnymi związkami, tylko krótkotrwałymi (skoro facet ma 20 lat to ile one mogły trwać?). Opieranie na nich wizerunku poważnie traktującego zwiazki faceta to jakieś nieporozumienie :O

Gość pocahontas 87
nie twierdze ze jest odpowiedzialny itd. ale tak czy siak nie jestem glupia i na pewno nie pojde z nim po 2 tyg. do lozka... ja mu mowilam ze nie intersuja mnie krotkotrwale romanse i ze chce faceta, ktory bedzie widzial cos we mnie oprocz mojej du*y...sama nie wiem co o tym myslec.. mysliscie ze chcialoby mu sie roztaczac takie gry, poswiecac tyle czasu zeby mnie uwiesc ? tym bardziej ze w razie jakiejkolwiek porazki bedzie skazany na mnie i to dośc czesto....

Ja bym raczej ostrozniepodchodzila do faceta, ktory snuje zbyt szybko wielkie plany. To przewaznie sciema, majaca przekonac nas o ich dobrych zamiarach..

Gość GzT
"ale w sumie nie musial mi sie przyznawac z iloscia tych dziewczyn i w ogole... mam metlik w glowie" no wlasnie powiedzial to, zebys miala metlik w glowie :o dziewczyno pomysl troche :/ o to mu chodzi, zebys sie zastanawiala, ze moze jednak sporzadnial swoja droga, chcesz byc z facetem, ktory mial wiele panienek przed Toba?

moja sytuacja i stwierdzam ze chce uwiesc a jak mu nie wyjdzie to rzuci w kat i przestanie sie oddzywac wiec sie nie daj bo bedziesz zalowac, to jeszcze dzieciak i tyle;P

Gość 00010111
Co się przejmujesz, najwyżej będziesz jego kolejną dziewczyną, nie pierwszą ale może ostatnią.

Gość pocahontas 87
nie wiem byc moze macie racje, ale w koncu byl tez w normalnych zwiazkach jeszcze jakis czas temu w ejdnym ponoc 1,5 roku... chcialabym wierzyc ze ma co do mnie dobre zamiary, ale pewności chyba nigdy nie będę miała... poki co bede starac sie byc troche neutralna i zobaczymy jak sie akcja potoczy...

wiesz powiem Ci ze oni tacy sa ze jak im dasz to oleja bo dostali czego chcieli a jesli nie dasz to bedzie tak samo bo oni jeszcze chca sie wyszalec i wola jak laska sama leci bez ich starania, jeszcze to niedojrzaly gownarz gdy zrozumie moze byc za pozno

Gość pocahontas 87
ja na pewno nie wskocze mu do łóżka...jak mu to nie bedzie pasowało to niech mnie oleje nie bede plakac po takim facecie, boje sie tylko poki co byc z nim sama w odosobnionych miejscach..myslicie ze moglby cos probowac ? np. gdyby przyszedl do mnie czy cos? ale nie mozna przeciez tygodniami widywac sie w miejscach publicznych... wiem wyglada jakbym miala jakies stany lekowe czy cos hehe ale zawsze panikowałam z byle czego ;p