Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja12

co może być tego powodem????

Polecane posty

kochałam sie z moim facetem jakieś 3 dni temu, na początku bez gumki, dodam ze był to nasz pierszy raz bez gumki, nawet na chwile. Po tamtym dniu dostałam jakieś zapalenie pochwy swędzi, piecze, jest czerwona...od czego to może być...nigdy tak nie miałam.

twój facet pewnie czyms Cie zaraził podczas seksu bez gumki, np. grzybice męzczyźni przechodzą bezobjawowo wiec mogł nie wiedziec w ogole ze ma. odwiedź koniecznie ginekologa.

narazie bede sie sama leczyła clotrimazolem lub vagicalem...ale najgorsze jest to, ze jak ja mam mu o tym powiedzieć???

zwyczajnie- zaraziłeś mnie czymś podczas ostatniego seksu. on tez musi sie leczyć. jednak pamietaj- jesli nie uda ci sie nic wylczyc samej to idz do lekarza bo nieleczone infekcje bywaja groźne.

Gość ej powaznie
Tak, to z pewnością grzybek :D Powiedz otwarcie o tym partnerowi. U nas było podobnie :) Seks i grzybek następnego dnia. Partner smarował się clotrimazolem 2 razy dziennie przez 2-3 tygodnie i już możemy bezgrzybkowo się kochać :D Pozdrawiam

wiem, ze jeżeli mi to nie przejdzie to pójde napewno do lekarza, ale boje sie ze jego to bardzo zrazi:-(

związek to nie tylko czułe słówka i pocałunki- dla mnie to całkiem normalne, że jeśli jedna strona coś złapie czy to w publicznej tolalecie czy gdzies to mowi o tym drugiej i oboje sie lecza. co ma go zrazić? on zaraził Ciebie wiec oboje macie sie leczyć !

jezeli sie zrazi i bedzie Ci robil z tego powodu wyrzuty to chyba jeszcze nie dojrzał to współzycia i wszelkich konsekwencji z nim związanych. wyleczycie sie wzajemnie i spokoj bedzie :)