Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamit

konkursy, gdzie nagrodą jest

Polecane posty

wygranie jakiegoś programu;) kto zna? kto bierze udział? kto znalazł? Kiedyś był konkurs i wygrałam corela:) Teraz by mi się inny program przydał np jakiś Autocad itp:) znacie jakieś takie konkursy:P dzięki:P za info

Gość Mamrotek
ja raz wygrałem samochód - do umycia.

8.07 wielki finał o 13:00 w konkursie magnum gold. Do wygrania 500g złota. Wystarczy się zarejestrować, a potem jak najszybciej otworzyć sejf. Godzinę przed finałem będzie można poćwiczyć.

Gość Moor8
8.07 wielki finał o 13:00 w konkursie magnum gold. Do wygrania 500g złota. Wystarczy się zarejestrować, a potem jak najszybciej otworzyć sejf. Godzinę przed finałem będzie można poćwiczyć.

No i ćwiczyłam, ćwiczyłam, a jednak nie poszło tak szybko... Trzeba przyznać, że nieźle się namęczyli, bo tutaj faktycznie trzeba było mieć po prostu szczęście... Oby więcej takich konkursów :D

w sumie racja. Dużo szczęścia. Ciekawe jaki czas miała ta kobieta, która wygrała :> Mogliby podać ;) A teraz nic tylko czekać na kolejny ich konkurs:P

Gość Mala S
Polecam ciekawy konkurs na Facebooku Rusza nasz Gwiazdkowy Konkurs !!! POLEĆ NAS SWOIM ZNAJOMYM Do wygrania Zestaw Deserowy dla 6 osób + zestawy peelingów. I na pocieszenie 102 Kule Kąpielowe Pomarańcza- Goździk Dla 3 Najaktywniejszych dodatkowe nagrody. http://www.facebook.com/pages/AQUABATH/253176088574?v=app_2373072738&ref=ts#!/topic.php?uid=253176088574&topic=15668