Nadiya26l 0 Napisano Październik 23, 2007 kupiłam sie dzisiaj takowy produkt ,ponoc ujędrnia i jeszcze skóra brązowieje ,wzięłam do jasnej karnacji ,czy faktyczni ujędrnia i nadaje ciału kolor brązowy..? Z góry dziękuje za odpowiedz:) pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fruziak Napisano Październik 23, 2007 też kiedyś miałam ten do jasnej karnacji i więcej go nie kupię Nadawał raczej żółty a nie brązowy kolor i słabo ujędrnia, skóra może jest trochę po nim gładsza ale napewno nie jędrna Zależy jak komu ale m raczej nie przypadł do gustu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadiya26l 0 Napisano Październik 23, 2007 Dziękuje za odpowiedz:) a moze jakbyśmy kupiły ten do ciemnej karnacji ,moze ten by nadał ciemniejszy kolor...moze ktos miał właśnie ten i jaki kolor był ,tez żółty:( trochę mnie zasmuciłaś ,spróbuje ponoc efekt ma byc po 5 dniach:) dlaczego tak jest ze to co piszą o produkcie ,nie ma nic wspólnego akurat z nim. Pozytywne jest to ze akurat drogi nie był,ufff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fruziak Napisano Październik 23, 2007 moze jeszcze aż tak się nie smuć:) bo to też zależy od skóry dla mnie akurat był taki a Tobie moze okazać się że jest świetny Poczekaj na efekty a sie przekonasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadiya26l 0 Napisano Październik 23, 2007 bardzo ładnie pachnie skóra mnawet dość długo czuje zapach balsamu ,na pierwszy raz ,to faktycznie jakby pokrywała sie czymś napiętym ,nie wiem jak to nazwać:) po 5 dniach napiszę czy faktycznie bede żółta:) Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadiya26l 0 Napisano Październik 24, 2007 podnosze:) nie wiem czy to od tego ,ale wysypało mnie w okolicy dekoltu ,smarowałam sie na całym ciele a tylko tam mnie wysypało..czy ktos tez tak miał..? oj cos czuje ze lipa ten balsam...ładnie pachnie i nic poza tym:( nigdy na nic nie miałam uczulenia,kazdy krem a było ich sporo nigdy nie reagowałam az tak uczulająco..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uczulenie jak nic Napisano Październik 24, 2007 na skorze dekoltu i wewnetrznych partiach przedramion skora jest najdelikatniejsza-tam najczesciej powjawiaja sie wysypki uczuleniowe nie uzywaj wiecej tego balsamu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach