Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olla olla

przebeczany cały dzień

Polecane posty

Gość olla olla

oczywiście - jutro mam termin okresu. Dziś popłakiwałam cały dzień, wszystko jest bez sensu, nikt mnie nie kocha (to oczywiście nieprawda, mieszkam z facetem, ale dziś wszystko jest takie....), muzyka mnie nawet dobija. Mam jakieś nostalgiczne myśli, wspomnienia, tęsknię do ludzi których już nie widuję i uważam że jestem zła i niedobra. Nic tylko palnąć sobie w łeb. Czy wszystkie tak macie dzień, dwa przed okresem?

I dlatego kobiety nie powinny piastować odpowiedzialnych stanowisk przed menopauzą. Mają zbyt słabe, rozchwiane charaktery.

Gość makrel
Paweł-28 ----> bujaj się!

ja również, ale nawet nie dwa ale trzy dni przed okresem :) i wszystko boli i takie tam dalej...właśnie wcinam czekoladę, wypiłam rumianek i liczę że przejdzie :)

Gość o jaaaaa
też mi dokucza PMS, mam zmienne nastroje, jeść mi się chce jak diabli, do okresu jeszcze 4 dni, może jakoś przeżyję...najchętniej przespałabym te parę dni :O trzymajcie się

Gość mazurski chlopak
co ty kurva pawle wiesz o zabijaniu, ja kurva zabilem wszyskich na k i o z kreska, sie ciesz zes chlop i ominie cie menopauza choc glupota i zlosliwosc cie nie ominela. Kobieta ma tylko jeden dzien slabosci i jej to mija a chlopom niektorym glupota nie mija i to jest niesczescie

Nie jeden tylko kilka zwykle. I w ciągu tych kilku dni potrafi narobić głupot więcej niż facet przez rok.

Gość sbfbsfbsfb
Ja na dzień, dwa przed zaczynam odczuwać straszne, niepokonalne kompleksy i uważam siebie za niewartą niczego dobrego ;DDDDD. I to mój facet zwrócił mi uwagę że ma to związek z okresem. Zawsze wcześniej wyskakiwałam do niego z tekstem "nie zasługuję na ciebie"(a ja tej prawidłowości nie zauważałam). Teraz więc śmieję się z tego i czekam jak minie. Tak więc u mnie nawet nie ból głowy, piersi czy zrzędzenie na kogoś ale myśl "jestem beznadziejna" oznacza zbliżające się krwawienie ;P.

Gość sbfbsfbsfb
Paweł, faceci mają chore jazdy, złe dni i naostroje nawet bez fizjologicznej przyczyny. A samokrytyka jeszcze nikomu nie zaszkodziła. O, tobie wręcz przydałaby się bardzo. A tak poza tym, co ty tu z rana robisz na kobiecym forum? Masz jakieś zaburzenia identyfikacji z płcią? A, i jeszcze jedno, też do Pawła, tym razem obiektywnie. Badania naukowe oparte na analizie statystyk wykazują że słabość płci męskiej polega między innymi na gorszym radzeniu sobie ze stanami depresji i większej liczbie samobójstw wśród mężczyzn. Upraszczając: kobieta ma problem - mówi o tym, narzeka tak jak na forum i idzie dalej, mężczyzna ma problem - wiesza się. I jak takiemu dać stanowisko?

>>> sbfbsfbsfb \'Paweł, faceci mają chore jazdy, złe dni i naostroje nawet bez fizjologicznej przyczyny. A samokrytyka jeszcze nikomu nie zaszkodziła. O, tobie wręcz przydałaby się bardzo. A tak poza tym, co ty tu z rana robisz na kobiecym forum? Masz jakieś zaburzenia identyfikacji z płcią? A, i jeszcze jedno, też do Pawła, tym razem obiektywnie...\' Skoro te słowa wg ciebie nie są obiektywne, potraktujmy je jak pijacki bełkot. Dobrze? :classic_cool:. Nie ma to jak bycie idiotką i strzelanie sobie samobójów :D. >>>Badania naukowe oparte na analizie statystyk wykazują że słabość płci męskiej polega między innymi na gorszym radzeniu sobie ze stanami depresji i większej liczbie samobójstw wśród mężczyzn. Jakie badania naukowe? Źródło? Większa ilość samobójstw wynika z większej odwagi u mężczyzn. Kobiety mają o wiele częściej myśli samobójcze ale są zbyt słabego ducha by przejąć wolę nad własnym, słabym umysłem i pociągnąć za spust / skoczyć. \'Upraszczając: kobieta ma problem - mówi o tym, narzeka tak jak na forum i idzie dalej, mężczyzna ma problem - wiesza się.\' Raczej jest tak: 1. kobieta ma problem - zanudza i zadręcza całe otoczenie. 2. Mężczyzna ma problem - zamyka się w pokoju i myśli nad rozwiązaniem.

Gość candywoman
tak, tak, zeby popełnić samobójstwo trzeba odwagi to sobie dopasowałeś ideologię Paweł zeby stawic czoła problemom, które nastręczają mysli o samobójstwie trzeba odwagi, bo smierc to ucieczka od wszystkiego

Samobójstwo to często najwygodniejsze i najbardziej sensowne rozwiązanie. Dla odważnych. Nie bez przyczyny w wielu kulturach uważane jest za najbardziej honorową śmierć.

Gość mazurski chlopak
no jak mezczyzna ma problem i sie wiesza to juz bardzo ekstremalne zawody, mi sie wydaje ze bardziej prozaicznie uchla sie czyli zaleje robaka, i ma kaca czort wie z jakiego powodu

Gość mazurski chlopak
samobojstwo honorowa smierc, cos podobnego, no moze spadochroniarz jak mu sie oba spadochrony nie otworza to ma specjalny noz by sobie odciac fiuta, bo mu juz nie bedzie potrzebny

Gość sexi blondyneczka
PAWEL28-NIE WYPOWIADAJ SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!JESTES BEZNADZIEJNY!11111

Gość hej hej buzka
a ja mam super humor:) przyszly niedoszly mnie zaczyna olewac mam beznadziejna pracer nadal mieszkam z rodzicami przyjaciele zawiedli a ja dzis sie ciesze jak wariat :) zycze milego dnianie ma jak marzenia i nadzieja

Ale po co mi dajesz te statystyki? Co chcesz udowodnić? Przecież sam napisałem powyżej, że mężczyźni częściej dokonują aktu samobójstwa.

ja tez wczoraj caly dzien przeryczalam, co ten okres z nami robi. rzucilam nawet focha facetowi bezpowodu:( masakra oby do piatku;P

cyt \" Jakie badania naukowe? Źródło? \" Bardzo prosze :) Gubisz sie sam we własnych jakze przemyslanych tezach ? :) Samobójstwo to nie odwaga , to tchórzostwo - wiec i tak przeczy twoim załozeniom . A udowadniać tobie to starta czasu - to tak z dobroci serca było :D

>>>terefere Twój nick pasuje do twoich słów :classic_cool: CZYTAJ UWAŻNIE \'Badania naukowe oparte na analizie statystyk wykazują że słabość płci męskiej polega między innymi na gorszym radzeniu sobie ze stanami depresji i większej liczbie samobójstw wśród mężczyzn.\' To twoje słowa. Gdzie te statystyki dowodzące słabość płci męskiej? Po co wklejasz statystyki samobójstw? Rany ale te kafeteriuszki są ograniczone umysłowo :o

Czytac ze zrozumieniem nie potrafisz to twój problem , a zacytowane słowa nie były moje :) Moje wyraziłam pod własnym nikiem .

EDUKOWANIE IDIOTKI TEREFERE 1. Po co dajesz statystyki na temat o którym nie toczy się dyskusja. 2. Statystyki samobójstw są dowodem JEDYNIE na to że mężczyźni częściej popełniają samobójstwo.

:D :D :D Dzieki o wielki :D To ,ze nie rozumiesz sensu wypowiedzi .... Ja nic na to nie poradze :) Nawet jesli negujesz sens własnej , jakze swiatłej wypowiedzi ;)

Nie ma to jak błaznować i iść w zaparte. Nie głosowałaś przypadkiem na Kurskiego? :D. Nie zapomnij się wyspowiadać bo łżesz jak pies :p

Łał :D :D Czyzbys chciał na jedyna słuszną pawełkowa droge mnie sprowadzić ? :D \" nie zgadzałam sie z pawelkiem \" wiecej grzechów nie pamietam ;) Lotnosci ci brakuje :)