Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxWoriocikxxx

Uzalezniona od kogos???/

Polecane posty

Gość xxxWoriocikxxx

Nie wiem dlaczego ale zawsze kiedy ktos mi sie spodoba i okazuje sie ze nic z tego...( wynikajace z moich pogladow luc odczuc) nie moge o tej osobie przestac myslec przez wieki :x. Teraz znowu ktos mi sie podoba i wydaje mi sie ze wyniknie z tego cos wiecej :) :D:D nadal nie moge przesta o tamtym poprzednim i czesto zastanawiam sie czy czasem nie warto by bylo zrobic cos w tamta strone :D Jak myslicie co robic? Bo pamietajac moich wszystkich ''lovelasow'' i moje przeszle zauroczenia to o niektorych z tych ''supermenow'' nadal mysle i czasem zaluje ze nie zrobilam zadnego kroku...hmm doradzcie co lepiej robic...Moze bedzie lepiej jesle dodam ze jeden z tych menow jest absolutnym kobieciarzem..:D

Gość handsomeeeeeeee
wyjdz za mnie :*

Gość kejti cutie
ja tez tak kiedys mialam, mysle ze to z czasem ci przejdzie... a jak nie to znaczy zd cos cie tak mocno trzyma ze musisz do tego owrocic...#:0

Gość vip vip vip
guzik prawda... przejdzie kiedy spotkasz ta prawdziwa milosc, ktora moze juz spotkalas, haha, nie wiem sam juz, masz fotke?

Gość kejti cutie
no wlasnie moze spotkala i to zostawila. Chyba warto wrocic...zalezy jeszcze j\ki wiek, i jaki stan ten terazniejszej milosci/zauroczenia...bo jak powazny to nie ma moze co narazie tego zjebavc...

Gość BaBiNkA
jakzes mloda to zyj iu sie baw do upadku, a menow zmieniaj jak rekawiczki, nie warci sa milosci.

Gość mazurski chlopak
nawet jest haslo Pic pieerdolic i tancowac, bida musi pofolgowac zasloncie mile panie swe skromne oczeta, bo ja jestem stary zbereznij, i brzydko sie wyrazam, ale prawdziwie

Gość dcadcadc
Ja to robię tak: swoje zauroczenia traktuję jak nieszkodliwy (póki mam swój rozum) fenomen psychologiczny i żyję dalej, wzdychając od czasu do czasu do jakiegoś minionego czy obecnego obiektu fascynacji.