Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fryzb

Facet szybko kończy - co to znaczy?

Polecane posty

Gość Fryzb

Panowie pomóżcie. Mój facet nie jest długodystansowcen, ale nieraz szczególnie szybko kończy. Co to znaczy? Z czego to wynika?Jest szczególnie podniecony, czy zbyt rzadko się widujemy? On zawsze tak bardzo przezywa, że się nie sprawdził, że nie mogę jego o to zapytać. Proszę o potraktowanie poważnie mojego pytania.

Gość mazurski chlopak
jezeli mu sie to zdarzy po dluzszej przerwie np miesiac to zaden problem jesli za kazdym razem to albo nadpobudliwy, przedwczesny wystrysk i wtedy lekarz seksuolog a nie forum

jestem diewczyna ale wydaje mi sie ze to nic zlego ze szybko konczy a to dlatego ze rzadko sie widujecie i jest taki toba podniecony ze nie moze po prostu wytrzymac glowa do gory:)

Gość mazurski chlopak
jesli sie zbyt rzadko widujecie a facet jest napaleniec to sie zdarza. W tej dziedzienie w seksie wszysko jest na odwrot im bardziej sie chce tym bardziej nie wychodzi, najlepiej puscic sie na luz, to ma byc przyjemnosc a ni e zawody czy jakies wspolzawodnictwo czy sprawdzanie

A może stresuje się przed spotkaniem, że mu nie stanie, więc trzepie sobie. Doprowadza się do prawie szczytu, żeby mieć pewność erekcji i jak Ty dobierasz się do niego, to jest zbyt napalony, gdy Ty potrzebujesz czasu, by się podniecić? On jest wtedy zbyt nagrzany i nawet, jak odczeka z godzinę, to i tak \"wytrysk wisi w powietrzu\". To możliwe. Jak mawia mój znajomy: ma wtedy \"trzy ruchy i suchy\"

Gość fryzb
Ty możesz mieć rację. Zdażyły mu się już problemy ze wzwodem więc twój scenariusz jest całkiem prawdopodobny. Dzięki :-)

Gość Lakka_85
ściemnia ... poprostu egoista i tyle- swietny aktor ha ha ha Jak nie może to niech pocwiczy a my to niby mięsnie kegla ćwiczymy z nudów? Zapytaj czy chce rozklapiochę... jak nie to niech tez się weźmie za siebie i pocwiczy tantrę.... najlepiej jak wejdzie w ciebie niech zaraz wyjdzie i odczekaj chwilę a potem znów to samo... albo jak widzisz że chce dojśc to ściśnij go na maxa za jajka zaboli go ale jednoczesnie nie zapędzi się młody byczek... ja nierozumiem wohóle tego tematu ... facet cienias i egoista a nie mężczyzna :P

Gość 11223344
słusznie egoista i przede wszystkim leń niech popracuje nad sobą

Gość gość
a mnie zawsze zastanawia co to jest ten przedwczwsny wytrysk, czy jest jakiś wzorzec normalnego wytrysku?

Gość gość
facet z pewnością jest chory, ale nie tam gdzie myślisz

Gość Maagda772
Mój partner miał podobny problem, próbował wiele rzecz, ale bezskutecznie. Ale jak napisałam MIAŁ, jego dobry znajomy polecił mu pewien preparat. Nie miał przekonania do takich rzeczy, ale spróbował i powiem wam, że warto było, a mówi to wam zadowolona kobieta ;] http://intymnosc.pl/aff/php/orgasm-control-60tab-pelna-kontrola-p-740.html Ten produkt ma wiele pozytywnych opinii i na rynku jest numerem jeden, gorąco polecam ;)

Jeśli szybko kończy to znaczy, ze mu parowóz przygniótł cztery worki z mąką :D Jechał na pewno do młynarza, snuł się po drodze jak dzika karawana w drodze do burdelu ;) Dlatego musisz zadzwonić do przyjaciela, najlepiej maszynisty, który odblokuje mu resztki worków mąki żytniej, to i razowy będzie smaczniejszy :D

Gość aron
Spokojnie.Lakka 85 ma rację i widać spore doświadczenie.Trening czyni mistrza,a tabletki niech jeszcze poczekają.Mi zależało i dałem radę.Teraz nic tak bardzo mnie nie podnieca jak spełniona partnerka przymnie.

Gość gość
Jak twój facet szybko kończy,to znaczy że się szybko spuszcza.Musisz mu jaja drutem podwiązać i basta.

Gość gość
A co to wg was znaczy szybko kończy. Podajcie czas w minutach :P